Μέσα στη λίστα των Ελλήνων μαγείρων που έγιναν μπαμπάδες και που θα αποκτήσουν παιδιά σε λίγους μήνες είναι φυσικά άνδρες, καταξιωμένοι στον χώρο τους οι οποίοι έχουν μοιραστεί τη χαρά τους με τους θαυμαστές τους.

Μπορεί το ριάλιτι μαγειρικής να είναι για μερικούς από τους άνδρες της λίστας μας η κοινή αφετηρία τους, αλλά φαίνεται πως τώρα, εκτός από τους σκούφους εκείνο που τους ενώνει θα είναι και τα πατρικά ένστικτά.

Ξεκινώντας, στην κορυφή της λίστας κατατάσσεται ο chef και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής «θείος»- όπως αυτοαποκαλείται στο MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η ανακοίνωση ήρθε από την εκπομπή Mega Καλημέρα και όπως φαίνεται, εκείνος και η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στα χέρια τους το μωρό τους.


Έπειτα, έρχεται ο chef Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος έχει αποφασίσει να διαφυλάξει την ισορροπία της οικογένειάς του κρατώντας την μακριά τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι η είδηση του ερχομού του μωρού του ήταν εντελώς ξαφνική.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Breakfast@Star η σύντροφός του ονομάζεται Γεωργία και είναι μαζί επτά χρόνια, ωστόσο δεν θέλουν να αποκαλύψουν τίποτα άλλο για την προσωπική τους ζωή.

Σε δηλώσεις του πάντως τόνισε: «Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα. Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαι καιρό με τη σύντροφό μου. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος».



Το 2022 πάντως για τον chef Πέτρο Συρίγο ξεκίνησε ευχάριστα, αφού με τη σύζυγό του Ρέα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον μάγειρα της πρωινής εκπομπής του ANT1 να ποζάρει με την κόρη του στο Instagram.


Τέλος, ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Άκη Πετρετζίκη, τον πρώτο Έλληνα MasterChef. Την περασμένη χρονιά απέκτησε το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ενώ τώρα, αναμένουν να κρατήσουν στα χέρια τους και την κόρη τους.


Η αποκάλυψη ήρθε από το προσωπικό του προφίλ στα social media. Με Instagram story αποκάλυψε ότι περιμένουν κοριτσάκι.