Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης 18/05/2022 ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο ηθοποιός, που για έκτη συνεχή χρονιά πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αναφέρθηκε στη φάρσα που έκανε στο θέατρο που εργαζόταν, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κρατητήριο.

Πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά

«Έκανα ωραία Πρωτοχρονιά, πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Ήταν ούτε καν φάρσα, ένα πείραγμα που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει», είπε.

Το είχε κάνει και η Φωτεινή Αθερίδου 

«Πριν πέντε χρόνια, είχε γίνει το αντίστοιχο με τη Φωτεινή Αθερίδου στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο αλλά κατέληξα στο κρατητήριο».


Άρχισα να μην περνάω καλά

«Βγήκε το όνομά μου, κάτι που δεν επιτρέπεται. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά, άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δε θα μου μίλαγαν ποτέ. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι κάτι όμως που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πολύ ανήσυχος επαγγελματικά

Επίσης, δήλωσε ότι είναι πολύ ανήσυχος επαγγελματικά και αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό του βήμα, καθώς ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την εστίαση.
«Νιώθω τεράστια ανασφάλεια και στο θέατρο και στη φωτογραφία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπει ο άλλος στην τέχνη μου. Είμαι αεικίνητος. Κάπως αισθάνομαι ανασφάλεια σε κάτι βρίσκω κάτι άλλο στον δρόμο μου. Τώρα μπαίνω σε ένα επιχειρηματικό κομμάτι. Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα μαγαζί, ένα ταχυφαγείο με παραδοσιακό φαγητό», σημείωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: