Το πρώτο μέρος της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν τους υποψήφιους στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι - εστιατόριο του «Orient Express».

Γνωστός για το χιούμορ και το κέφι του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έψαχνε τραγούδια, τα οποία να περιέρχουν τη λέξη «τρένο», προκειμένου να διασκεδάσει με τους άλλους δύο κριτές.

Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς προσφέρθηκε να βοηθήσει αναφέροντάς του μερικά. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αφήσει ένα υπονοούμενο για τον φίλο και συνάδελφό του, αναφορικά με την είδηση της εγκυμοσύνης της Χρύσας Μιχαλοπούλου.

«"Τρένο Φάντασμα" από Ξύλινα Σπαθιά… Τόμας το τρενάκι, εγώ αυτά ξέρω», δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του απαντά πως δεν γνωρίζει το τελευταίο τραγούδι, το οποίο και είναι παιδικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Η μπηχτή Κοντιζά στον Κουτσόπουλο

«Ε, θα το μάθεις», του απάντησε με ένα μεγάλο χαμόγελο ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πρόσφατα και το φύλο του παιδιού.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς, τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες μόνο, πριν το μάθουν όλοι και απ' όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω αν έχουν βρει ακόμα όνομα, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς», ανέφερε.