Ένα μεγάλο έπαθλο περίμενε, στο επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Πέμπτης την κόκκινη ή την μπλε ομάδα που θα κατάφερνε να αποσπάσει τη νίκη στο νέο αγώνισμα επικοινωνίας. Ειδικότερα, οι… τυχεροί θα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με βιντεοκλήσεις με τους φίλους και τους συντρόφους τους.

Έτσι, o Γιώργος Λιανός δε έχασε την ευκαιρία να πειράξει τον Στάθη Σχίζα σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Στάθη, πολύς ο καιρός! Η Αλεξάνδρα είναι στην πλευρά της συντρόφου. Οι φίλοι είναι σε άλλη πλευρά. Η Αλεξάνδρα είπε ότι θέλει να παραμείνετε σύντροφοι! Πάγωσε ο Στάθης! Θα περιμένει, λοιπόν, στο τηλέφωνο και αυτή για να επικοινωνήσετε μέσω βιντεοκλήσης. Μεγάλη στιγμή για τον Στάθη Σχίζα μετά από τόσο καιρό.» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

«Νόμιζα ότι θα μιλήσω με την οικογένεια, αλλά δεν πειράζει. Εννοείται πως με όποιον και να μιλήσεις είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για μένα. Περιμένω πως και πως, σαν τρελός, να μιλήσω είτε με το κορίτσι μου είτε με τους φίλους μου. Ευλογημένο έπαθλο σήμερα η βιντεοκλήση». «Μεγάλη στιγμή πραγματικά! Μου έχει λείψει πάρα πολύ! Δεν διαννοήσε πόσο πολύ! Πραγματικά θέλω να την δω σαν τρελός. Να μου δώσει δύναμη για να συνεχίσω» απάντησε, με τη σειρά του, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor, Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου