Mέσω videolink κατέθεσε η Κέιτ Μος στην πολύκροτη δίκη για την υψηλού προφίλ υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ.

Η Κέιτ Μος, που έβγαινε με τον Ντεπ τη δεκαετία του 1990, κλήθηκε για κατάθεση από τη νομική ομάδα του διάσημου ηθοποιού, η οποία φάνηκε να πανηγυρίζει όταν αναφέρθηκε το όνομά της από την 'Αμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της την περασμένη εβδομάδα.

Η ηθοποιός είχε περιγράψει ότι άκουσε μια φήμη ότι ο Ντεπ έσπρωξε την Κέτι Μος από μια σκάλα, στην Τζαμάικα. Σε μία από τις πιο σύντομες καταθέσεις σε ολόκληρη τη δίκη, η Κέιτ Μος κατέρριψε μέσα σε τρία λεπτά τον ισχυρισμό της Άμπερ Χερντ.
mos
Αρχικά επιβεβαίωσε ότι είχε μια ρομαντική σχέση με τον Ντεπ μεταξύ 1994 και 1998 και είπε ότι ο ηθοποιός δεν την έσπρωξε στη σκάλα κατά τη διάρκεια των διακοπών που έκανε το ζευγάρι.
moss
xernt

Όπως κατέθεσε, γλίστρησε σε βρεγμένα σκαλοπάτια και τραυμάτισε την πλάτη της ενώ ο Ντεπ της παρείχε άμεσα ιατρική φροντίδα. Η Μος ήταν ξεκάθαρη δηλώντας ότι ο Ντεπ δεν την έσπρωξε ποτέ από κανένα σκαλί.