Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
syssovitis
Lifestyle

Συσσοβίτης: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις του – «Κοιτώντας το σήμερα καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε η παρεξήγηση»

Ο ηθοποιός παρενέβη στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης θέλησε να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Ο ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Και η γυναίκα πολλές φορές μπορεί να προκαλεί ακόμα και εν αγνοία της ή συνειδητά επίσης. Αλλά είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα και μπορεί να παρεξηγηθούμε».

Οι περισσότερες παρουσιάστριες, όπως και άλλες Ελληνίδες celebrities πήραν θέση και εξέφρασαν την άποψή τους για το θέμα και ο Αλέκος Συσσοβίτης, βλέποντας τον χαμό που δημιουργήθηκε, αποφάσισε να παρέμβει στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη.

«Κοιτώντας το κι εγώ σήμερα καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Να ζητήσω συγγνώμη αν η δήλωσή μου ήταν προσβλητική. Επίσης, ζητώ συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκε η δική μου πρόθεση και η δική μου δήλωση. Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στο γυναικείο φύλο, έχω μεγάλη αδυναμία. Κανένας άνδρας, γυναίκα, παιδί δεν πρέπει να χαίρει μιας προσβλητικής, κακοποιητικής και εγκληματικής συμπεριφοράς.

Άρα το θεωρώ δεδομένο ότι το θέμα της βίας, είτε είναι ψυχολογική είτε είναι σωματική, από μένα βγαίνει από την κουβέντα. Όλοι μας προκαλούμε συνειδητά ή ασυνείδητα, και οι άνδρες και οι γυναίκες, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου, αλλά δεν ήταν κακή η πρόθεσή μου και η τοποθέτησή μου απέναντι στο γυναικείο φύλο. Αυτό είναι βασικό για μένα», είπε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Δημιουργήθηκε παρεξήγηση καθαρή χθες και ώρα είναι να λυθεί. Προς Θεού, αν είναι δυνατόν, να τίθεμαι εγώ απέναντι στη βία και δη στη γυναίκα. Έχω μεγαλώσει με τέτοια ευαισθησία στο γυναικείο φύλο που δεν μου περνάει καν από το νου», κατέληξε.