H Nτόρα Μακρυγιάννη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε αναλυτικά για την απόφαση που πήρε να μίλησει για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχθεί στο παρελθόν!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, με την ίδια να έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες τόσο σε θέατρο όσο και σε τηλεόραση.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε υποστεί στο παρελθόν από πρώην συντροφό της. Η ηθοποιός δήλωσε ότι είχε την ανάγκη να μιλήσει για αυτό, μιας και θεώρησε πως έτσι μπορεί να βοηθήσει και υπόλοιπες γυναίκες να μιλήσουν για τυχόν τέτοιες συμπεριφορές, που τυχόν έχουν δεχθεί!

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε χαρακτηριστικά: «Με έχουν κουράσει πάρα πολύ τα καθημερινά γυρίσματα, είναι το τελευταίο καθημερινό που θα κάνω. Δεν ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός, είδα την διαδικασία και μου άρεσε. Δεν τους αφορά η προσωπική μου ζωή, δεν είναι άμυνα, το προστατεύω. Για τώρα δεν υπάρχουν στα πλάνα μου ο γάμος ή ένα παιδί. Λατρεύω τα παιδιά, αλλά το θεωρώ τεράστια ευθύνη».

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε στη συνέχεια: «Μίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσα, γιατί ένιωσα ότι μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα. Ξαφνιάστηκα με το metoo, με το πόσα άτομα μπορεί να έχουν κακοποιηθεί από ένα άτομο. Δεν υπάρχει το “γιατί τώρα;”, όποτε βρει την δύναμη θα το πει. Είναι ασυγχώρητο για όσους έχουν βρεθεί μπροστά σε κακοποίηση και δεν έχουν βοηθήσει».