Ο Μπουράκ Χακί ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός, με αφορμή τη συνεργασία του στο νέο ANT1+ Original, μίλησε για τηn σειρά «Γέφυρα», που ήρθε να ενώσει και πάλι τους δύο λαούς.

Ο Μπουράκ Χακί μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που έχει για τους Έλληνες και εξήγησε γιατί νιώθει «ντόπιος» και «ελεύθερος» κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας. Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση.

Νιώθω ντόπιος

«Περνάω τον χρόνο μου μισό μισό σε Ελλάδα και Τουρκία κι αυτό γιατί τα γυρίσματα της ταινίας πήραν πολύ χρόνο. Έτσι έπρεπε να πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Αλλά όπως είπα όταν έχω χρόνο γυρίζω στην Τουρκία, κι εδώ όμως έχω αρκετούς φίλους. Νιώθω σαν ντόπιος πια». «Αγαπάω πολύ τον ελληνικό λαό. Τον νιώθω πολύ κοντά μου, μου αρέσει να περνάω χρόνο εδώ. Νιώθω ελεύθερος, νιώθω χαρούμενος. Μπορώ να κάνω αυτά που θέλω. Αγαπώ πολύ τα μπουζούκια, αγαπώ την ελληνική μουσική. Για τον λόγο αυτό, όταν βρίσκω χρόνο χωρίς να ντραπώ ή χωρίς να φιλτράρω τις κινήσεις μου, προσπαθώ να περνάω πολύ ποιοτικά τον χρόνο μου εδώ».


Για το ελληνικό τραγούδι

Ο Μπουράκ Χακί δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του Γιώργου Μαζωνάκη και του Αντώνη Ρέμου και τραγούδησε με τον οικοδεσπότη του το αγαπημένο του ελληνικό τραγούδι που είναι «Τα μαύρα μάτια σου» του Μανώλη Αγγελόπουλου.

Οι φιλίες με τις πρώην

Σε άλλο σημείο ο παρουσιαστής τον ρώτησε και τη σχέση με τις πρώην συντρόφους του, με τον Μπουράκ Χακί να λέει πως πλέον όλες οι πρώην του είναι φίλες του..

Θέλω να κάνω τον κακό

Μιλώντας για την καριέρα του αποκάλυψε πως πλέον θέλει να σταματήσει να κάνει τον καλό και θέλει την επόμενη φορά να κάνει έναν κακό ρόλο.

Στάζει μέλι για τον γιο του

Ο Μπουράκ Χακί μίλησε και για τον αγαπημένο του γιο και την ιδιαίτερη σχέση που έχει μαζί του.

«Είναι 14 ετών, πολύ όμορφος, ξανθός και με μπλε μάτια. Ήρθε στην Αθήνα και με επισκέφτηκαν μαζί με την πρώην σύζυγό μου και μετά πήγαμε στην Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Το όνομά του είναι Ρουζγκιάρ. Όταν κλείσουν τα σχολεία κι εμείς τελειώσουμε τα γυρίσματα της σειράς, θα περάσουμε χρόνο στο κτήμα μας».


Τι θα γίνει ο γιος του;

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το εάν ο γιος του σκέφτεται να γίνει ηθοποιός, ο Μπουράκ Χακί απάντησε: «Δεν του αρέσει καθόλου να τον βγάζουν φωτογραφία, ούτε βίντεο. Δεν ξέρω, ό,τι θέλει εκείνος. Όταν ήταν πολύ μικρός 2,5 ετών, του πήραν συνέντευξη, ρώτησαν τον Ρουζγκιάρ τι θα γίνει όταν μεγαλώσει κι εκείνος είπε στον δημοσιογράφο: “Δεν είδες την τελευταία μου συνέντευξη;” κι εκείνος είπε πως δεν την είδε. “Θα αποφασίσω όταν μεγαλώσω, επίσης δεν μου αρέσουν οι συνεντεύξεις”».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Μπ. Χακί - Μ. Γιαννίκου: Ποια δυσκολία έπρεπε να ξεπεράσει η Μ. Γιαννίκου όταν συνάντησε τον γοητευτικό ηθοποιό;