Διπλή «βόμβα» έριξε ο Κιλιάν Εμπαμπέ τόσο για την καριέρα του, καθώς ανανέωσε με την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 600 εκατ. ευρώ, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ φέρεται να είναι σε σχέση με την Στέλλα Μάξγουελ, η οποία έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για τις σχέσεις της με τις Μάιλι Σάιρους και Κρίστεν Στιούαρτ, αλλά και με την κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ.

Τα σενάρια για σχέση των δύο «φούντωσαν», μετά από κοινή τους εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες στις Κάννες.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής φωτογραφήθηκε σε τρυφερές στιγμές με την Στέλλα Μάξγουελ.

Δεν δίστασαν να φιλήθούν στο μάγουλο μπροστά στις κάμερες και παρακολούθησαν μαζί την πρεμιερά ενός ντοκιμαντέρ για το amfAR, το Ίδρυμα για την έρευνα για το AIDS.

Η Στέλλα Μάξγουελ είναι 32 ετών και έχει τεράστια καριέρα ως μοντέλο.

Ήταν «αγγελάκι» της Victoria's Secret και ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες κορυφαίων εταιρείων.

Η Βελγο-Ιρλανδή καλλονή εμφανίστηκε επίσης σε διαφημιστικές καμπάνιες και φωτογραφικές συνεδρίες για αρκετές κορυφαίες μάρκες όπως η H&M, η Urban Outfitters, η Marc Jacobs, η Puma, η Glamour, η Elle, η Vogue και ο Ermanno Scervino.

Γεννήθηκε στο Βέλγιο, εκεί έζησε ως τα 13 της, εξαιτίας της δουλειάς του πατέρα της.

Ο Μορίς Μάξγουελ, μέχρι το 2012 που συνταξιοδοτήθηκε, υπήρξε διπλωμάτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι γονείς της είναι Βορειοϊρλανδοί, από το Μπέλφαστ.

Στα 14 της μετατέθηκε ο πατέρας της ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αυστραλία και τον επόμενο χρόνο στη Νέα Ζηλανδία. Εκεί την ανακάλυψαν στον δρόμο, τυχαία, όταν ψώνιζε με μια φίλη της.

Το 2008 υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων του Ντόναλντ Τραμπ και μετακόμισε στο Παρίσι.

Στα 32 του, το μοντέλο διανύει μια επιτυχημένη περίοδο στον χώρο της μόδας και μετακινείται συχνά μεταξύ Λος Άντζελες και Νέας Υόρκης.

Το μοντέλο αν και είχε και σχέσεις με άνδρες, έμεινε στην ιστορία για τις σχέσεις τις με γυναίκες, με την Μάιλι Σάιρους, την Κρίστεν Στιούαρτ και την Λίλι Ρόουζ Ντεπ.

«Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν ανησυχούσα για τη σεξουαλικότητά μου. Ανυπομονώ να έρθει ο κόσμος σε ένα σημείο όπου δεν σκεφτόμαστε τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιου, το φύλο του. Ας ζήσουμε αληθινά, ας αποδεχτούμε και ας γιορτάσουμε την ατομικότητα των ανθρώπων», δήλωσε η Στέλλα.