Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1-Knyazeva-Anastasiya-baby-modeling
Lifestyle

Αυτό είναι το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο – Πέφτουν στα πόδια της οι οίκοι μόδας

Δείτε τις φωτογραφίες...

Το 2017 ένα κορίτσι μόλις 6 ετών έκλεψε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων με το αγγελικό της πρόσωπο και τα πανέμορφα γαλάζια μάτια της.

Ο λόγος για την Αναστασία Κνιάζεβα (Knyazeva Anastasiya), η οποία το 2017 ονομάστηκε «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» και όχι άδικα.

Τα tabloids την ονόμασαν την επόμενη Ιρίνα Σάικ και έγινε το νεότερο μοντέλο που εμφανίστηκε στην Γαλλική Vogue.

Η Αναστασία ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από την την τρυφερή ηλικία των 2,5 ετών και έγινε αρκετά διάσημη μέχρι την ηλικία των 4 ετών. Πολλά γνωστά brand φυσικά την ερωτεύτηκαν και ήθελαν να δουλέψουν μαζί της.

Αναστασία Κνιάζεβα

Το 2015, η μητέρα της Αναστασία, Άννα, δημιούργησε το επίσημο λογαριασμό της κόρη της στο Instagram και άρχισε να την προωθεί.

Αναστασία Κνιάζεβα

Το 2018, η Αναστασία βρισκόταν στην 5η θέση στον κατάλογο με τα ομορφότερα παιδιά στον κόσμο, σύμφωνα με το «L’Officiel». Το νεαρό μοντέλο έχει συμβόλαια με πολλά brands ρούχων, όπως τα «Chobi Kids», «Kenguru» και «Kia Motors», συνεργάζεται με τηλεοπτικές εκπομπές και συμμετέχει σε ταινίες.

Αναστασία Κνιάζεβα

Παρά την μεγάλη προσοχή που δέχεται ως το ομορφότερο παιδί στον κόσμο, έχει μια φυσιολογική ζωή. Πηγαίνει σε δημόσιο σχολείο, παρακολουθεί μαθήματα αγγλικών και χορού και ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της είναι η μουσική.

Αναστασία Κνιάζεβα