Νέο µέλος προσεχώς για την οικογένεια Καίσαρη. Η κόρη του «βασιλιά των διαµαντιών» και σχεδιάστρια κοσµηµάτων, Αναστασία, και ο σύζυγός της και επιχειρηµατίας, Thomas Persy, περιµένουν το δεύτερο παιδάκι τους. Το λαµπερό ζευγάρι της σόουµπιζ έκανε την πρώτη δηµόσια κοσµική εµφάνισή του στο exclusive event που πραγµατοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου, ενόψει της boutique «Bulgari».

Την επιτυχηµένη αυτή πορεία και συνεργασία µεταξύ των δύο εµβληµατικών οίκων συνεχίζουν επάξια ο Βασίλης και η Αναστασία Καίσαρη, η νέα γενιά της οικογένειας, µε το ίδιο αµείωτο πάθος για δηµιουργία. Η boutique, η οποία βρίσκεται στη φηµισµένη οδό Βουκουρεστίου, που φιλοξενεί εδώ και δεκαετίες κορυφαίους οίκους µόδας, είναι ένα δηµιουργικό κράµα του ρωµαϊκού κλασικισµού και των αναφορών στις µεσογειακές ρίζες του οίκου.

Η Αναστασία έκλεψε την παράσταση όχι µόνο µε το υπέροχο πορτοκαλί φόρεµα που επέλεξε για εκείνη τη βραδιά, σε συνδυασµό µε ίδιο χρώµα πέδιλα, αλλά και µε τη φουσκωµένη κοιλίτσα της, αφού βρίσκεται σε προχωρηµένη εγκυµοσύνη. Οι γονείς της, Κώστας και Χριστιάνα Καίσαρη, δεν µπορούσαν να κρύψουν την ευτυχία τους, αφού η οικογένειά τους θα µεγαλώσει µε ακόµα ένα µέλος. Το ζευγάρι έχει ήδη µια κορούλα, τη Χριστιάνα, που της έχουν µεγάλη αδυναµία.

Η Αναστασία και ο Thomas ενώθηκαν µε τα δεσµά του γάµου τον χειµώνα του 2019 δύο φορές, καθώς παντρεύτηκαν µε καθολική τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου ∆ιονυσίου, στο κέντρο της Αθήνας, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, και την εποµένη τέλεσαν ένα δεύτερο Μυστήριο, έναν ορθόδοξο γάµο, που πραγµατοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου ∆ηµητρίου, στο Παλαιό Ψυχικό, όπου καλεσµένη ήταν όλη η κοσµική Αθήνα.

Και στις δύο τελετές η κόρη του γνωστού επιχειρηµατία κοσµηµάτων επέλεξε να φορέσει νυφικές δηµιουργίες του Οίκου Celia Kritharioti.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο secret της εφημερίδας Παραπολιτικά