Το καλοκαίρι µπήκε για τα καλά, µιας και οι υψηλές θερµοκρασίες ξεκίνησαν πριν ακόµη καλωσορίσουµε τυπικά τον Ιούνιο.

Την περασµένη εβδοµάδα, ο υδράργυρος βρέθηκε σε ανοδική πορεία, αφού ξεκίνησε η κορύφωση το πρώτου για φέτος ισχυρού θερµού κύµατος, µε το θερµόµετρο να προσεγγίζει σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας τους 35 µε 37 βαθµούς Κελσίου. Οι διάσηµες Ελληνίδες ξεχύθηκαν στις παραλίες για να δροσιστούν και να κάνουν τις βουτιές τους. Άλλες επέλεξαν µια παραλία στην Αττική, ενώ υπήρχαν και εκείνες που υποδέχτηκαν τον καύσωνα σε κάποιο νησί.

Ετσι και η Αθηνά Οικονοµάκου φόρεσε το αποκαλυπτικό µαγιό της και «άπλωσε» το κορµί της κάτω από τον ήλιο. Η αγαπηµένη ηθοποιός έκανε την πρώτη ηµίγυµνη εµφάνισή της για φέτος το καλοκαίρι στο Instagram. Αυτή τη φορά δηµοσίευσε µια φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας ένα µπλε µαγιό µε γαλάζια λουλούδια, ένα µπικίνι σε ιδιαίτερο φλοράλ µοτίβο. Η κάµερα εστιάζει στο σώµα της, το οποίο δεν µπορεί να περάσει απαρατήρητο. Είναι αψεγάδιαστο και οι κοιλιακοί της αρκετά γυµνασµένοι.

Mπορεί να έκλεισε τα 50, αλλά συνεχίζει να έχει σώµα που θα ζήλευαν πολλές 20χρονες. Η Ελένη Πετρουλάκη αναπόφευκτα τραβάει πάνω της τα βλέµµατα όταν αποφασίζει να πάει για µπάνιο. Το αψεγάδιαστο και καλογυµνασµένο κορµί της αποτελεί αντικείµενο θαυµασµού. Πρόσφατα έκανε τις εξορµήσεις της στη θάλασσα, για να κάνει τις βουτιές της µαζί µε τις κόρες της, µέχρι να έρθει η ώρα των διακοπών.

Το καλοκαίρι είναι γεγονός και η Μέγκι Ντρίο φαίνεται πως ήδη το απολαµβάνει. Το µοντέλο, που έγινε γνωστό µέσα από τη συµµετοχή του στο «GNTM», έβαλε τα µαγιό του και µε αποκαλυπτική διάθεση πόζαρε δίπλα στη θάλασσα, ανεβάζοντας τη θερµοκρασία στα ύψη. Η 27χρονη επέλεξε µπικίνι σε διάφορα χρώµατα, όπως µπλε, απαλό ροζ, µαύρο αλλά και πράσινο µε άσπρο. Ολα αναδεικνύουν τη σιλουέτα και τα καλογυµνασµένα πόδια της.

Οσο για τη Νικολέττα Ράλλη, δεν άντεξε τη ζέστη και αποφάσισε να δροσιστεί! Η όµορφη παρουσιάστρια έκανε τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της φορώντας µικροσκοπικό µπικίνι και κάνοντας τα αντρικά κεφάλια να γυρνάνε προς το µέρος της.

Σε ένα αγαπηµένο της νησί ταξίδεψε πρόσφατα η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η ηθοποιός φωτογραφίζεται στο νησί της Μήλου, ξαπλωµένη σε κάποια παραλία, όπου πραγµατικά µας αφήνει άφωνους µε την εµφάνισή της και το εντυπωσιακό, µαύρο µαγιό της. Στα 54 της, η Χριστίνα στην κυριολεξία είναι πιο σέξι από ποτέ.

Την ίδια ώρα, η Μαρία Κορινθίου, µε τις τέλειες αναλογίες και φανερά αδυνατισµένη, ποζάρει µε το µαγιό της ανάµεσα στα λουλούδια µετά τις βουτιές της σε γνωστή παραλία της Αττικής. Ετσι κι αλλιώς η πανέµορφη ηθοποιός συχνά-πυκνά µοιράζεται φωτογραφίες µε µαγιό µε τους followers της και κερδίζει χιλιάδες likes. Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πάντως, είναι από τις celebrities που έχουν φορέσει από νωρίς το µαγιό τους και δείχνουν προτίµηση στις παραλίες και στα καλοκαιρινά στιγµιότυπα, από τα οποία δεν λείπουν τα σχόλια θαυµασµού.

Η Μαρία Λέκκα συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό µέσα από το «My Style Rocks» και εντυπωσίασε µε την εµφάνισή της. Η όµορφη µελαχρινή συµµετείχε στον δεύτερο κύκλο, ενώ τελευταία µέσα από τον λογαριασµό της στο Instagram αναδεικνύεται σε «κρυφό ταλέντο» όσον αφορά τις σέξι αναρτήσεις. Κι αυτό διότι το µοντέλο δεν σταµατά να ανεβάζει φωτογραφίες που αναδεικνύουν το καλλίγραµµο κορµί της. Και εννοείται πως ενθουσιάζουν τους followers της κάθε φορά. Ειδικά εκείνες στις οποίες ποζάρει στον φακό µε µαγιό. Αυτές τις ηµέρες δροσίζεται στην όµορφη Μήλο, όπου απολαµβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 28/5