Tέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Τζόνι Ντεπ βάζει η τελευταία εμφάνιση της Καμίλ Βάσκεζ.

Η 37χρονη δικηγόρος του σταρ εθεάθη να βγαίνει από ξενοδοχείο με άνδρα, ο οποίος φημολογείται πως είναι ο σύντροφός της. Ο λόγος για τον 38χρονο Έντουαρντ Όουεν, με τον οποίο βγήκαν από το Ritz-Carlton στη Βιρτζίνια, που βρίσκεται κοντά στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax. Εκεί βρισκόταν και το δικαστήριο, όπου έδωσε με μεγάλη θέρμη τη δική της μάχη για να βοηθήσει τον Ντεπ και να εξασφαλίσει μια μεγάλη ετυμηγορία, ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων στην αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Άμπερ Χερντ.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια της δίκης, οι τρυφερές αλληλεπιδράσεις της επίμονης δικηγόρου με τον Ντεπ πυροδότησαν τις φήμες, ότι η σχέση μπορεί να έχει ξεπεράσει τα όρια δικηγόρου - πελάτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη DailyMail, η Βάσκεζ έβγαινε με τον Όουεν, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ. Ο 38χρονος Όουεν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι ένας επιτυχημένος διευθυντής στο WeWork, ενώ είναι υπεύθυνος ακινήτων και συνεργάζεται με Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία .

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, ότι το ζευγάρι συναντήθηκε στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, στην πολυτελή γαστρονομική παμπ The Cow.