Το γνωστό µοντέλο Βάσω Βιλέγκας, το οποίο διατηρεί σχέση µε τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη εδώ και περίπου έναν χρόνο και συγκατοικούν, πριν από λίγο καιρό γνώρισε τον πατέρα του αγαπηµένου της, Ευάγγελο Αποστολάκη, και τη µητέρα του, ∆έσποινα. Οι γονείς του συµπαθούν πολύ τη Βάσω, αφού βλέπουν τον γιο τους ευτυχισµένο στο πλευρό της.

Τόσο το γνωστό µοντέλο όσο και ο δηµοφιλής σεφ έχουν επιλέξει µέχρι σήµερα να κρατούν τη σχέση τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, αφού προτιµούν να ζουν τον έρωτά τους µακριά από τους παπαράτσι και να επιλέγουν µέρη για τις εξόδους τους όπου δεν καραδοκούν κάµερες. Οσοι τους γνωρίζουν καλά µιλούν για το τέλειο ζευγάρι, αφού η Βάσω είναι ενθουσιασµένη µε την προσωπικότητά του και εκείνος, εκτός από την οµορφιά της, µε τον χαρακτήρα της.

Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι γιος του Ευάγγελου Αποστολάκη, πρώην ΓΕΕΘΑ και υπουργού Εθνικής Αµυνας επί ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από τη συµµετοχή του στο «MasterChef», σπούδαζε µηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στα Χανιά, όµως τρία χρόνια µετά την εισαγωγή του εγκατέλειψε τη σχολή. Τα καλοκαίρια εργαζόταν ως skipper σε ιστιοπλοϊκά, όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελµατικά βήµατα στη µαγειρική. Η σχέση του µε τη θάλασσα είχε ξεκινήσει ήδη από τα 12 του χρόνια, όταν και άρχισε να εργάζεται στην επιχείρηση της µητέρας του στο Ρέθυµνο, ενώ έχει δηλώσει ότι, όταν ήταν παιδί, ήθελε να γίνει αξιωµατικός του Πολεµικού Ναυτικού, όπως ο πατέρας του. Οµως, στα 16 του συνειδητοποίησε ότι η κλίση του ήταν στην πραγµατικότητα η µαγειρική. Γοητευτικός και συµπαθής, είναι φυσικό ο Γιάννης Αποστολάκης να έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και µε την προσωπική του ζωή, όσο κι αν ο ίδιος τηρεί πάντα διακριτική στάση.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 4 Ιουνίου 2022