Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως ηθοποιός, για το γεγονός πως στην αρχής δούλευε ως σερβιτόρος, αλλά και για τα παιδικά-εφηβικά του χρόνια.

Αναφέρθηκε φυσικά στη σειρά «Τα εγκλήματα», στη γνωριμία και τη σχέση του με τη Μαρία Καβογιάννη, αλλά και στη Βίκυ Σταυροπούλου.

Από την κουβέντα ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στην «κόρη» του Δανάη Μπάρκα.


«Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών και μου λέει «να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;».

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το δώρο που δέχτηκε από την Δανάη Μπάρκα

Ο ηθοποιός έκανε μια παύση στη ροή της συζήτησης, για να αναφερθεί στη Δανάη Μπάρκα, αλλά και στο ταξίδι που έκαναν πριν από μία εβδομάδα περίπου στο Λονδίνο.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου πήγαν στο Λονδίνο στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ και ο ηθοποιός αποκάλυψε κάτι σχετικά με το ταξίδι αυτό.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για το ταξίδι στο Λονδίνο το οποίο ήταν… δώρο από την Δανάη Μπάρκα.

«Το ταξίδι στο Λονδίνο ήταν δώρο της Δανάης. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο πριν κάνα μήνα και μου λέει, “3,4 και 5 του μήνα τι κάνεις;” Και της λέω “έχω πρόβες” και λέει “Μπορείς να λείψεις” “Ναι αλλά γιατί;” Ήταν έκπληξη!

Αυτό το ταξίδι ήταν δώρο της Δανάης προς τους γονείς της, όπου γονείς εννοεί και την Μαρία Καβογιάννη μέσα και ήταν πολύ συγκινητικό», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης καλεσμένος στο Στούντιο 4.