Ο Σάκης Τανιµανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόµπα, ετοιµάζονται πυρετωδώς για τη βάφτιση των δίδυµων κοριτσιών τους, που θα πραγµατοποιηθεί τον Σεπτέµβριο.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες, το διπλό Μυστήριο δεν θα τελεστεί στην Αθήνα, αλλά σε κάποιο νησί, µε επικρατέστερα τη Σίφνο και τη Μύκονο.

Το ζευγάρι, µάλιστα, έχει ήδη επιλέξει τα ονόµατά τους, τα οποία δεν είναι από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Το ένα κοριτσάκι θα πάρει το όνοµα Φιλίππα και το άλλο Αριάνα. Όσον αφορά τους νονούς, θα είναι πάνω από ένας για κάθε παιδάκι, µε σίγουρο µέχρι στιγµής τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά.

Η Χριστίνα Μπόµπα, λίγο πριν φέρει στον κόσµο τις δίδυµες κόρες της, είχε µιλήσει για την εξωσωµατική που έκανε προκειµένου να γίνει µαµά και για το γεγονός ότι µε τον Σάκη Τανιµανίδη είχαν σκεφτεί ακόµα και τη λύση της υιοθεσίας.

«Η απόφαση της εξωσωµατικής για εµάς ήρθε έπειτα από αλλεπάλληλες προσπάθειες επί τρία χρόνια. Ξέρω πως υπάρχουν γυναίκες και ζευγάρια που έχουν πολύ περισσότερες δυσκολίες από εµάς και πως κάθε ζευγάρι έχει τον δικό του δύσκολο δρόµο.

Θεωρώ πως αυτές οι ιστορίες είναι πολύ σηµαντικό να µοιράζονται - και για να ξέρουµε όσοι το περνάµε πως δεν είµαστε µόνοι, αλλά και επειδή ακόµα και το 2021 αυτά τα θέµατα µπορεί να θεωρούνται από κάποιους ταµπού, πράγµα το οποίο δεν καταλαβαίνω καθόλου», είχε δηλώσει.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 4/06/2022