Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε το Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος μίλησε για την τρυφερή σχέση με την κόρη του, την επαγγελματική συνύπαρξη με την Κατερίνα Γερονικολού και το αν θα ήθελε να ξαναγίνουν τηλεοπτικό ζευγάρι.

Μαζί στα γυρίσματα

«Περνάμε πολύ καλά στα γυρίσματα της σειράς "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ"», ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ μιλώντας για το ρόλο του είπε ότι «Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να γίνω γιατρός, είναι ένα υπεύθυνο και δύσκολο επάγγελμα, που πρέπει να σπουδάζεις πάρα πολλά χρόνια. Δε θα το έκανα».

Μαύρισε στις επαγγελματικές  υποχρεώσεις

«Έχω μαυρίσει, αλλά είναι "του οδηγού", είναι μόνο τα χέρια, από τις εκπομπές μεσοπέλαγα. Όσο αντιηλιακό και να βάλεις, όταν σε χτυπάει ο ήλιος από παντού δε γίνεται. Τις ημέρες που κάναμε γυρίσματα είχε και καύσωνα και δεν μπορούσα να αποφύγω τον ήλιο. Το καλοκαίρι θα έχω γυρίσματα για το “Fishy. Θα τελειώσουν προς τα τέλη Ιούλη για να έχω 15-20 ημέρες διακοπές», δήλωσε χαρακτηριστικάο Γιάννης Τσιμιτσέλης.


Η κόρη μου παρακολουθεί τις σειρές

Αναφερόμενος στην κόρη του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι «Η κόρη μου συχνά παρακολουθεί τις σειρές, ειδικά με το “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”, της αρέσει, περνάει ευχάριστα».

«Επειδή μεγάλωσε με τη δική μου “έκθεση” και της μαμάς της, συνήθισε, στην αρχή νόμιζε ότι όλοι οι γονείς των παιδιών είναι ηθοποιοί», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Έχουμε βρει ισορροπία

«Είναι πάρα πολύ καλό να έχεις με τη σύντροφό σου ένα κοινό σημείο αναφοράς. Έχουμε βρει πολύ ωραία ισορροπία», σημείωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφερόμενος στη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, και τη συνεργασία τους.

Δεν κρύψαμε ποτέ τη σχέση μας

«Ζούσαμε κανονικά ως ζευγάρι με την Κατερίνα, δεν ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι, όταν προέκυψε, προέκυψε και έγινε γνωστό», είπε.


Δεν είναι σωστό να είμαστε και σε άλλο σίριαλ μαζί

«Αν μας ζητήσουν να είμαστε και σε άλλο σίριαλ ζευγάρι, αν είναι αργότερα ναι, αλλά back to back όχι, δεν είναι σωστό», ξεκαθάρισε σχετικά με το ενδεχόμενο να τους ξαναδούμε άμεσα ως τηλεοπτικό ζευγάρι.


Η Κατερίνα είναι πολύ οργανωτική

«Κάνω κριτική στην Κατερίνα κι εκείνη σε εμένα, έχει μια γυναικεία ματιά που εμένα μου λείπει. Η Κατερίνα έχει ως πλεονέκτημα και ως μειονέκτημα ότι είναι πολύ οργανωτική», συνέχισε.


Είμαι εργασιομανής

«Είμαι εργασιομανής και τελειομανής, είμαι από αυτούς που λένε για καθετί που βλέπω σε εμένα ότι αν γύριζα το χρόνο θα το έκανα καλύτερα», παραδέχτηκε κλείνοντας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: