Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τις δύσκολες συνεργασίες, τη διαφωνία με όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τις προτάσεις από talent shows και τη ζήλια.

Προσπαθώ να περνάω καλά

«Είμαι 21 χρόνια στο χώρο και είμαι 40. Είμαι τυχερός που υπερτερούν τα μαύρα μαλλιά και όχι τα άσπρα. Με την Κατερίνα Γερονικολού τηλεοπτικά είμαστε μαζί για πρώτη φορά. Δύσκολες συνεργασίες είχα, αλλά δεν αποφεύγω κανέναν, προσπαθώ να περνάω καλά. Όταν μου μίλησε η Κατερίνα για την δυσκολία που πέρασε, είπα «προχώρα, βγάλε τα στη φορά», ανέφερε αρχικά.

Δεν ζηλεύω - Οι εικόνες της κόρης του

«Δεν ζηλεύουμε ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον, σε μια ζυγαριά νομίζω εγώ. Την μικρή την έχω βγάλει φωτογραφίες και βίντεο, είναι τόσα πολλά…», αποκάλυψε για τη για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και την κόρη του.

Για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά και το #metoo

«Κάθε θύτης να τιμωρηθεί και κάθε θύμα να δικαιωθεί. Ο Ρουβάς είπε την άποψη του και είναι δική του κρίση. Θεωρώ είναι λάθος, τι να του πω; Μην έχεις αυτήν την άποψη;».

Η εμμονική θαυμάστρια και το Survivor

«Το survivor φαίνεται εύκολο σε σχέση με τραγούδι και χορό. Eίχα κατά περιόδους εμμονές θαυμάστριες. Μία είχε κοιμηθεί έξω από το θέατρο, την έψαχνε η οικογένειά της», δήλωσε ενώ έκανε μία αποκάλυψη.

Συνεχίζει μαζί με την Κ. Γερονικολού

«Συνεχίζουμε το «Fishy» και του χρόνου με περισσότερα επεισόδια», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: