Τις δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους που αποδοκιμάστηκαν από μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης σχολίασε η πρωινή παρέα του «Happy Day».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θεώρησε πως ο καλλιτέχνης δεν είχε σκοπό να θίξει κανέναν και ότι όσα είπε ερμηνεύθηκαν με λάθος τρόπο.

«Ακούγοντας τη δήλωσή του και ο ίδιος δεν θέλησε να γίνει αυτός ο διαχωρισμός. Θέλω να πω ότι π.χ. μπορεί να είσαι χειρονoμίες από στρέιτ ζευγάρια και εγώ που έχω μικρά παιδιά θα με ενοχλήσει εξίσου».

«Θα με ενοχλήσει εξίσου από όπου κι αν το δω είτε το κάνει γυναίκα, άνδρας, ομοφυλόφιλος ή στρέιτ. Με ενοχλεί σε δημόσιο χώρο όποιος ξεπερνάει τα όρια. Εγώ αν πάω σε μία παραλία γεμάτη κουβαδάκια και παιδάκια και αρχίσω να τα πετάω, θα είναι ωραία εικόνα;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Σε ό,τι αφορά τις απόψεις που εξέφρασαν ο Αύγουστος Κορτώ και ο Νότης Χριστοδούλου για το θέμα η οικοδέσποινα του «Happy Day ανέφερε»: «Αντιλαμβάνομαι ότι ο Αύγουστος Κορτώ και ο Νότης Χριστοδούλου που έχουν τη δύναμη ώστε τα κακώς κείμενα να αναδεικνύονται, να ξεπερνιούνται κάποια ταμπού. Νομίζω εκεί τα έχουμε καταφέρει, είμαστε πολύ μπροστά από προηγούμενα χρόνια».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: