Ο Γιώργος Αρσενάκος, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου «Ένα θέλω μπορεί», βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Ο CEO της Panik Records μίλησε με τον Νίκο Μουτσινάς για τον λόγο που ξεκίνησε να γράφει και αναφέρθηκε στη τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν τον απέλυσαν από την εταιρεία που εργαζόταν.

«H καραντίνα με οδήγησε στο να γράψω το βιβλίο, γιατί μέσα στην καραντίνα κάναμε ένα διάλειμμα, οι ρυθμοί έπεσαν οπότε εκεί σκέφτηκα τι έκανα τα τελευταία 20 χρόνια και είπα να κάνω έναν αναλογισμό και έτσι προέκυψε το βιβλίο.

Η καριέρα μου ξεκίνησε όταν με απέλυσαν από την εταιρεία όπου δούλευα. Αυτές οι απολύσεις όμως είναι υπέροχες, τους ευχαριστώ πολύ, αλλά πιο πολύ ευχαριστώ τον Πάρι Κασιδόκωστα, ο οποίος την ώρα που με απέλυσαν μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται την κατάλληλη στιγμή στη ζωή σου και σε κάνουν να πιστέψεις στον εαυτό σου, όταν όλοι οι άλλοι σε έχουν αφήσει μόνο σου.

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήμουν 30 χρονών, έμεινα χωρίς δουλειά, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς να ξέρω τι θα κάνω. Δεν είναι θέμα υγείας όμως, οπότε το ξεπερνάς και η ζωή στα φέρνει όπως σου αξίζει και όπως τα ξεκινάς», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αρσενάκος

Ο Γιώργος Αρσενάκος, συνιδρυτής και CEO της Panik Records, της no1 ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας και ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, αποκαλύπτεται… Το πρώτο του βιβλίο, «Ένα Θέλω Μπορεί», κυκλοφορεί, σε όλα τα βιβλιοπωλεία, από τις εκδόσεις Έσοπτρον.

Το «Ένα Θέλω Μπορεί» δεν είναι μία βιογραφία, ούτε απλά η εξιστόρηση ενός success story και η πορεία ενός επιτυχημένου manager.

Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, με 12 αρχές ζωής και επιτυχίας, που προτρέπει κάθε αναγνώστη να διεκδικήσει και να κατακτήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του.

Μέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, ο Γιώργος Αρσενάκος εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή.

Στο «Ένα Θέλω Μπορεί», η προσωπική εμπειρία γίνεται καθρέφτης για τον καθένα μας, ώστε, παρά τις τυχόν αντιξοότητες, να φτάσουμε από το «θέλω» στο «μπορώ».