Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η ηθοποιός και φίλη του παρουσιαστή μίλησε για τα επαγγελματικά της, για την παρουσίαση του Game Of Chefs και αποκάλυψε επίσης αν θα πήγαινε στο Survivor.

Στην αρχή της συνάντησης τους, Ντορέττα και Νίκος έκαναν και πιλάτες, με τον παρουσιαστή να ζορίζεται κάπως, αλλά να τα πηγαίνει περίφημα στο τέλος.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε μια περίοδο τελικών προβών για το «Mamma mia» (που ξεκινά στις 25/6) για την οποία είπε:

«Τι ωραία παράσταση… Έχω δει το έργο, την ταινία. Η χαρά που έχει το έργο σου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι σαν ένα καλοκαιρινό πάρτι. Είμαστε σε ένα νησί, είναι καταπληκτικό το σκηνικό. Έβαλα τα κλάματα και συγκινήθηκα. Είναι από τις παραστάσεις που μπορείς να δεις πολλές φορές, έρχεσαι και περνάς ωραία».

Για το ρόλο που έχει στην παράσταση, αν έχει ταυτιστεί μαζί του και αν την έχει επηρεάσει σχολίασε:

«Είναι εκδηλωτική, χαίρεται τη ζωή της, είναι δυναμική, είναι λίγο πιο ελάτε να ζήσουμε τη ζωή μας. Χαρά. Ναι με διασκεδάζει πολύ να είμαι η Τάνια. Ένα κομμάτι μου έχει… Τάνια λίγο ως πολύ. Είναι ωραίο να μπαίνεις στη θέση ενός ανθρώπου που πάει με τη ροή».

Ερωτηθείσα για το τι της αρέσει περισσότερο ως παρουσιάστρια η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε:

«Περνάω διάφορες φάσεις. Αν έκανα κάτι σε εκπομπή θα ήταν σε παιχνίδι, κάτι πιο διασκεδαστικό», ενώ για το αν θα πήγαινε στο Survivor απάντησε αρνητικά:

«Μου αρέσει το αγωνιστικό κομμάτι πολύ. Τώρα έχει γίνει πιο πολύ ριάλιτι. Όχι. Δεν μου έχει προταθεί όμως ποτέ να πάω στο Survivor».