Σε ένα μεγάλο γήπεδο έχει μετατραπεί τις τελευταίες μέρες η Μύκονος, με τον άσσο της Τσέλσι και της εθνικής Ιταλίας Jorginho να ξεκουράζεται και φέτος στις διάσημες παραλίες, με την εντυπωσιακή σύντροφό του Catherine Harding, η οποία στο παρελθόν ήταν σε σχέση με διάσημο ηθοποιό Jude Law ενώ πριν δύο χρόνια εμφανίστηκε και στο αγγλικό «Voice».

Το ζευγάρι ζει τον έρωτα του στο νησί των Ανέμων χωρίς να πολυνοιάζεται για το αν καραδοκούν γύρω του παπαράτσι.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε να χαίρονται τον ήλιο και την θάλασσα στην Παράγκα όπου έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες.

Να σημειώσουμε πως και η προσωπική ιστορία του 31χρονου Jorginho, εκτός από την ιστορία που γράφει στα γήπεδα, έχει ενδιαφέρον και θα μπορούσε να γίνει σενάριο για ταινία: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βραζιλία.

Τον πατέρα του δεν τον γνώρισε ποτέ, είχε όμως στο πλευρό του την μητέρα του από την οποία έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Στα 15 του φτάνει στην Ιταλία μαζί με ένα τσούρμο άλλους ταλαντούχους πιτσιρικάδες που είχε εντοπίσει ένας πολυμήχανος Ιταλός ατζέντης με διασυνδέσεις στη χώρα του καφέ.

Δεν είχε πάνω του ούτε σεντ, και το πού θα έμενε τις ώρες που δεν θα είχε προπόνηση στα τμήματα υποδομής της Βερόνα, ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η λύση δόθηκε μετά από λίγες μέρες και ο μικρός βρέθηκε ξαφνικά σε ένα μοναστήρι, υπό την σκέπη καθολικών μοναχών που δέχτηκαν να τον φροντίσουν.

Ο Jorginho κάνει μαγικά με την μπάλα και το 2007 έρχεται η μεγάλη ευκαιρία. Προπονητής της Βερόνα, στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, είναι ο Maurizio Sarri, που ζητά από την διοίκηση να δει τι είδους παίκτες υπάρχουν στις ακαδημίες.

Ο κόουτς βλέπει τον νεαρό χαφ και εκστασιάζεται. Αυτή είναι η αφετηρία για μια μεγάλη καριέρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: