Εν αναμονή της τηλεοπτικής συνέντευξης του Τριαντάφυλλου στην Αννίτα Πάνια, προβλήθηκε ένα αποκαλυπτικό τρέιλερ με δηλώσεις του που ήδη προκαλούν αίσθηση.

Η εκπομπή Happy Day «έπαιξε» ένα απόσπασμα της συνέντευξης.

Αρχικά, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα ταλέντα που βγαίνουν από τα τηλεοπτικά ριάλιτι κι αναφέρθηκε στην περίπτωσή του και το Fame Story. «Δεν ήμουν ποτέ μέσα στο σύστημα και δεν με προωθούσαν, επειδή ήμουν εκτός. Στα off μου δούλευα πάντα. Υπήρχε ένα σύστημα τότε, με το Fame Story και προωθούσαν κάποια συγκεκριμένα παιδιά. Από αυτά τα παιχνίδια ένα ή δύο άτομα έκαναν καριέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν τον ενόχλησε καθόλου αυτό, γιατί είχε κυνηγήσει αρκετές ευκαιρίες από μόνος του, οπότε δεν είχε ανάγκη την προώθηση.

«Δεν με ενόχλησε, μια χαρά δούλευα, έπαιρνα το μεροκάματό μου, ήξερα ότι αυτό κάποια στιγμή θα φύγει και θα αδειάσει. Βαριέται ο κόσμος και κάποια στιγμή μένουν αυτοί που αξίζουν. Τελικά, βλέπω στην Ελλάδα ότι αυτοί που αξίζουν, αυτοί είναι που έχουν παραμείνει», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο Survivor και τη συμμετοχή του. Όπως δήλωσε, η σύζυγός του δεν περίμενε να αντέξει πάνω από δύο εβδομάδες. «Πριν μπω στο Survivor, έτρωγα 6 φορές την ημέρα, αλλά γυμναζόμουν. Σε ένα ριάλιτι σαν αυτό, γενικά ξεκατινιάζεσαι. Τα περισσότερα χρήματα σε εκείνη τη σεζόν τα παίρναμε εγώ και ο Αλέξης Παππάς», είπε κλείνοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο