Στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης τα Mad Video Music Awards 2022 με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά και συμπαρουσιάστρια την Κόνι Μεταξά.

Μπορεί η βραδιά να ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο, στη συνέχεια όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Δυστυχώς η μεγάλη μουσική βραδιά – η οποία επέστρεψε για 19η χρονιά – αμαυρώθηκε από τον καβγά ανάμεσα στον Snik και τον Light, οι οποίοι προκάλεσαν τεράστια αναστάτωση στο κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει τα Mad VMA 2022.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν στη σκηνή ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να παραδώσει το βραβείο της στην Έλενα Παπαρίζου που δεν πρόλαβε καν να φτάσει στο stage. Κάτω από τη σκηνή επικράτησε χαμός με τους δύο τράπερ να μην ηρεμούν.  Μετά το τέλος της απονομής, η δισκογραφική εταιρεία, Panik Entertaiment Group θέλησε να τοποθετηθεί για όσα συνέβησαν, χαρακτηρίζονται απερίγραπτα και θλιβερά τα επεισόδια.

Η ανάρτηστη της Panik Entertaiment Group

«H Panik Entertaiment Group καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards χθες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν.  Η Panik Entertaiment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί του Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από είδος μουσικής που ο καθένας τους υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει».