Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Κάλλια Καστάνη.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητέρα του που έχασε πρόσφατα, την κόρη του με την οποία η σχέση του δεν είναι όπως θα ήθελε.

«Η εργασιοθεραπεία έπαιξε μεγάλο ρόλο για να διαχειριστώ τον θάνατο της μητέρας μου, πολύ σημαντικό ρόλο όμως έπαιξε και το γεγονός ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη. Αλλά η απώλεια δεν παύει να είναι μια απώλεια», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Σχετικά με τη σχέση που έχει με την κόρη του, ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογήθηκε: «Η σχέση μου με την κόρη μου δεν είναι όπως ακριβώς θα ήθελα. Τα παιδιά μας πρέπει να έχουν την αίσθηση πως ο γονιός τους είναι πάντα παρών για να τα βοηθήσει, αν χρειαστεί και όχι να τα μαλώσει ή να του κρύψουν κάτι».

Αναφερόμενος στα κιλά του, ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε αν έχει υπάρξει ποτέ κάποιος που τον έχει κάνει να νιώσει άσχημα για αυτό. «Τα κιλά τα ίδια με έκαναν να αισθανθώ άσχημα. Δεν θέλω να δημιουργώ τέτοια πρότυπα, γιατί είναι ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με την καθημερινότητά σου και με την υγεία σου. Δυσκολεύεσαι να κάνει πράγματα», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.