Θραύση σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιανάμ και ο πρωταγωνιστής της ταινίας «365 μέρες» Μικέλε Μορόνε.

Οι δύο ηθοποιοί, που είναι επίσης διάσημοι για το κομψό τους στιλ, εθεάθησαν στο σόου των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Ο Γιαμάν και ο Μορόνε κάθονταν στην πρώτη σειρά του σόου και σε όλη τη διάρκεια δεν σταμάτησαν να μιλάνε.

Η ιταλική έκδοση του «Vanity Fair» μοιράστηκε το βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Η Εβδομάδα Μόδας Ανδρών του Μιλάνου ξεκινά με τις συλλογές της επόμενης Άνοιξης - Καλοκαιριού. Στην πρώτη σειρά του κοινού: τι νομίζετε ότι συζητούν ο Μικέλε Μορόνε και ο Τζαν Γιαμάν στην πρώτη σειρά στην επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana»;






Ο Τούρκος ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα story με τον Μορόνε, τον οποίο αποκάλεσε ως «το νέο μου αδερφό».

Ποιος είναι ο Τζαν Γιαμάν

Ο Τζαν Γιαμάν γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου του 1989 είναι Τούρκος ηθοποιός και δικηγόρος. Έχει λάβει την Χρυσή Πεταλούδα Καλύτερου Ηθοποιού Ρομαντικής Κωμωδίας το 2018 για τον ρόλο του στην σειρά «Φτερωτός Θεός».

Ο Γιαμάν γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη είναι ο ανιψιός του προπονητή Φουάτ Γιαμάν.

Ο Γιαμάν ολοκλήρωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο στο κολέγιο Μπιλφέν και μετά φοίτησε στο Ιταλικό Λύκειο, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Πήγε στις ΗΠΑ με πρόγραμμα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Γιεντιτεπέ το 2012.

Από το 2018 μέχρι το 2019 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Φτερωτός Θεός» στον ρόλο του «Τzαν» μαζί με την Ντεμέτ Οζντεμίρ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 8 Ιουλίου 2019.

Από τον Ιούνιο του 2020, ο Γιαμάν πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή σειρά «Bay Yanlış» (Ο κύριος Λάθος) μαζί με την Οζγκέ Γκιουρέλ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου 2020 στο κανάλι «Fox».

Ποιος είναι ο Μιλέκε Μορόνε

Ο Μικέλε Μορόνε συστήθηκε στο κοινό μέσα από την ταινία «365» του Netflix σκορπώντας τον πανικό στον γυναικείο. Σύμφωνα με την πλοκή ο Massimo απάγει και φυλακίζει την Laura που είναι επιτυχημένο στέλεχος εταιρείας δίνοντας της ένα χρόνο για να τον ερωτευθεί. Εκείνος δηλώνει πως την αγαπάει από πάντα.

Ο 29χρονος Ιταλός που έχει γεμίσει το κορμί του με τατουάζ είναι ηθοποιός αλλά και τραγουδιστής. Μάλιστα τραγουδάει στο soundtrack της ταινίας. Ήταν παντρεμένος, τώρα είναι χωρισμένος και έχει δύο παιδιά.

O Μικέλε Μορόνε είχε παραχωρήσει πριν από μερικές μέρες μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend». Είχε μιλήσει για τη μεγάλη του επιτυχία στo Netflix, τη σχέση του με τους γονείς του αλλά και την αγάπη του για την υποκριτική.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δύο ταινίες και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος τη βίωσε. «Ήταν μια βόμβα από διάφορα συναισθήματα. Δεν περίμενα αυτή την επιτυχία είναι βέβαια μια ιστορία αγάπης και ο κόσμος αγαπά τις ιστορίες αγάπης. Ίσως ήταν λίγο η μαφία ίσως ήταν η ιστορία αγάπης ήταν πολλά τα στοιχεία για να ελκύσουν τους θεατές».

Στη συνέχεια μίλησε για τα βήματά του στο τραγούδι αλλά και στον θάνατο του πατέρα του που τον σημάδευσε: «Έχω γράψει κάποια τραγούδια το ένα είναι “Μπαμπά” το οποίο έγραψα για τον πατέρα μου ο οποίος πέθανε και το άλλο είναι “Rain in the heart”».

«Δεν ήθελα να κάνω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Νομίζω ότι ήμουν στο δημοτικό 8-9 χρονών και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οργανώναμε μικρές παραστάσεις για τους γονείς στο τέλος της χρονιάς. Ένιωθα σαν στο σπίτι μου σε αυτές. Στην ηλικία των 12-13 χρονών βέβαια είχα μια σκέψη να γίνω οδοντίατρος. Ήμουν πολύ χαρούμενο παιδί ποτέ οι γονείς μου δεν ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου. Δεν ήθελαν οι γονείς μου να γίνω κάτι συμβατικό, γιατρός ή δικηγόρος. Σήμερα βγάζω χρήματα όσο 15 γιατροί», συμπλήρωσε τέλος για τη σχέση του με την υποκριτική.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: