Στη φάρσα η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα ζήτησε από τη Δώρα Χρυσικού συμβουλές για «κοπάνα» από τα γυρίσματα.

Φάρσα με «θύμα» τη Δώρα Χρυσικού έκανε η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα, η τηλεοπτική «Βασιλική» από τη «Γη της Ελιάς» στο «Night Out» που μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/06/2022.

Η «Βασιλική» κάλεσε την τηλεοπτική της μητέρα, την οποία στη σειρά υποδύεται η Δώρα Χρυσικού, προκειμένου να της ζητήσει συμβουλές για το πώς θα μπορούσε να κάνει «κοπάνα» από τα γυρίσματα στην «Γη της Ελιάς».

Σύμφωνα με όσα είπε στη Δώρα Χρυσικού η Ιφιγένεια Τζόλα θα έπρεπε να απουσιάσει για 15 ημέρες για ταινίες που ήθελε να κάνει. Η Δώρα Χρυσικού από την πλευρά της πρότεινε αρκετές λύσεις μια από τις οποίες ήταν να υποστηρίξει ότι αποκλείστηκε στη Λαπωνία.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, η φάρσα είχε ανατροπή καθώς ο παρουσιαστής του «Night Out», η Δώρα Χρυσικού ήταν «μιλημένη» για τη φάρσα της οποίας το πραγματικό θύμα ήταν η Ιφιγένεια Τζόλα.


Η «Βασιλική» από τη «Γη της Ελιάς» πέρασε και από την «ανάκριση» του «Night Out» στην οποία αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της στην υποκριτική όσο και στη σίριαλ του Mega.

«Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί» ήταν η απάντηση της Ιφιγένειας Τζόλα για το ποιος είναι ο πιο όμορφος στη «Γη της Ελιάς» ενώ στο ερώτημα αν θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι απάντησε «όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Η ηθοποιός αποκάλυψε, τέλος, ότι στον άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος ενώ χαρακτήρισε καλό το τελευταίο ραντεβού που βγήκε πριν από δύο μήνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: