Τον Mente Fuerte είχε καλεσμένο στο τελευταίο της podcast η Μαρία Σολωμού. Ο ράπερ μίλησε για τον τελευταίο του δίσκο, με τίτλο «Amantes Amentes», το εξώφυλλο του οποίου κοσμεί φωτογραφία του ίδιου μαζί με τη γνωστή ηθοποιό.

Αφού συζήτησαν για τα επαγγελματικά τους, έφτασαν και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Κυρίως αναφέρθηκαν στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Ο ράπερ μάλιστα το πήρε πάνω του και απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα που είχε σχολιάσει την ηλικία της ηθοποιού.

«Ο Θεός να τον κάνει κύριο»

«Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί, ο Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω επίσημα; Είσαι κορίτσαρος! Κι αν είχαμε σχέση και αν όχι είναι δικό μας πρόβλημα. Θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορούσα παντού κοριτσάρα μου και σίγουρα δεν θα με ένοιαζε τι θα πει ο κυριούλης αυτός. Είναι λάθος να μιλάς για μια γυναίκα έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο Mente Fuerte.

@angelboy_official #μαρια #mariasolomou #mentefuerte #angelboy_official #vairal #foryoupage #mpesfypgamw #foryou #fy #greece #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - AngelBoy😇