Μπορεί η Σοφία Αραπογιάννη να στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2021 και να εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Miss Universe, όμως το φετινό καλοκαίρι τη βρίσκει σε έναν διαφορετικό ρόλο, καθώς ξεναγεί τουρίστες με καΐκι στις πανέμορφες παραλίες της Ιθάκης. Με καπετάνιο τον πατέρα της, η 23χρονη υποδέχεται τους τουρίστες στο σκάφος και εκτελεί χρέη ξεναγού κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

«Κάποιοι με αναγνωρίζουν, κάποιοι όχι. Μόλις μαθαίνουν ότι εκπροσώπησα την Ελλάδα στο Miss Universe, τρέχουν, με αγκαλιάζουν και βγάζουμε φωτογραφίες», ανέφερε η Σοφία Αραπογιάννη, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιθάκη. Η εντυπωσιακή καλλονή μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη για την καλοκαιρινή της ασχολία στο καΐκι της οικογένειάς της, με το οποίο μεταφέρονται τουρίστες από την Ιθάκη σε παρακείμενα νησάκια που διαθέτουν απάτητες ομορφιές και μοιάζουν με παράδεισο.

Η Σοφία, παρόλο που συμμετείχε στα καλλιστεία και εκπροσώπησε και την ελληνική ομορφιά σε διεθνή διαγωνισμό, πάντα κρατάει στην καρδιά της μία θέση για το νησί της, που το λατρεύει. Και το φετινό καλοκαίρι το βλέπει σαν ευκαιρία ώστε να απολαύσει μοναδικές στιγμές στον τόπο που αγαπά και κοντά σε αγαπημένα της πρόσωπα.




Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 4 Ιουλίου 2022