Μετά την άσχημη περιπέτεια που είχε η Μαρία Αλέξανδρου λόγω του covid, με τον οποίο είχε διαγνωστεί θετική, και όπως παραδέχθηκε τον πέρασε πολύ δύσκολα.

Όπως δηλώνει η ίδια, «πολύ αψήφιστα στην χώρα μας έχουμε πάρει τον covid, γι αυτό και βλέπουμε να ανεβαίνουν τα κρούσματα μέσα στο καλοκαίρι. Κανείς δεν τηρεί τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης».

Η ίδια είναι πολύ καλά τις τελευταίες μέρες, εφόσον ξεπέρασε εντελώς τον covid που την ταλαιπώρησε αρκετά, και συνεχίζει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες ανανεωμένη.

Μάλιστα αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές εμφανίσεις που έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι, όπως για παράδειγμα τους αγώνες Kick Boxing.

Πιο συγκεκριμένα, αθλητές από το εξωτερικό θα παρελάσουν στους μεγαλύτερους αγώνες king box που θα γίνουν στην βόρεια Ελλάδα, και εκεί θα είναι guest η Μαρία Αλέξανδρου. Μάλιστα, θα πραγματοποιήσει και εμφανίσεις σε beach bar, με αρκετούς επώνυμους δίπλα της.

Η Μαρία Αλέξανδρου που κάποιοι λένε ότι είναι η Pamela Anderson της Ελλάδος, και η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα της βίας και στα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

«Παύεις να είσαι το θύμα από την στιγμή που το ανέχεσαι, και κοροϊδεύεις τον κόσμο Όταν μηνύουμε κόσμο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί» δήλωσε για το περιστατικό με την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη στον Θέμη Αδαμαντίδη.

«Σα δεν ντρέπονται, αλλά που ντροπή; Μόνο να καταστρέφουν καριέρες ξέρουν για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Δεν γνωρίζω για το τελευταίο συμβάν, αλλά επειδή γνωρίζω την κοπέλα έχω εικόνα για το τι μπορεί να έχει συμβεί μεταξύ τους.

Είναι κρίμα για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την καριέρα του, για 5 λεπτά δημοσιότητας να κατακρεουργείται έτσι» είπε η Μαρία Αλέξανδρου.