Η Μαρία Αντωνά δεν έκρυψε την απογοήτευσή της που ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης δεν νίκησε το Survivor, με την κάμερα στον χθεσινό τελικό να εστιάζει στο παγωμένο βλέμμα της.

Η αντίδρασή της έγινε viral, με συνέπεια η Μαρία Αντωνά να διευκρινίσει κάποια πράγματα μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο

«Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο! Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα.


Ήταν αυθόρμητο

Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο. Τον Στάθη τον αγκάλιασα και πίσω στο backstage και του ευχήθηκα να δει και το παιδί του. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και ειλικρινά θέλω να το διευκρινίσω, αφού έχω το δημόσιο βήμα της τηλεόρασης.


Μην παρερμηνεύετε κάποια κλάσματα δευτερολέπτου

Μην παρερμηνεύετε παιδιά κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω, έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του» ξεκαθάρισε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: