Η δημοφιλής τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά και ο πολίστας Μάριος Καπότσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 09/07/2022 στα Χανιά και αμέσως μετά ξεκίνησε το γαμήλιο πάρτυ στην άμμο στην εξωτική παραλία στο «Liokalyvo» στα υπέροχα Φαλάσαρνα.

Σε ένα χώρο διακοσμημένο σαν παραμύθι και με πυροτεχνήματα στον ουρανό τα οποία έκαναν την νύχτα μέρα, το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα του με την νεόνυμφη να προσπαθεί να γεμίσει με τούρτα το πρόσωπο του συζύγου της.

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «ο γάμος της χρονιάς» αφού τα είχε όλα, ένα ξέφρενο pre-wedding πάρτι, έξι κουμπάρους, έναν θρησκευτικό γάμο παρουσία 200 καλεσμένων, έναν δεύτερο γάμο στα πρότυπα της Αμερικής που θύμιζε ταινία, ερωτικές εξομολογήσεις και ένα ξέφρενο after wedding party.



Ο γάμος του ζευγαριού μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε για να επισφραγίσει τον έρωτά του. Το μέρος που επέλεξαν για να γίνει αυτό, ήταν τα Φαλάσαρνα της Κρήτης. Αρχικά, ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε στον Άγιο Ευφραίμ της ίδιας περιοχής, ενώ ο δεύτερος γάμος τους έγινε δίπλα στην παραλία σε ένα σκηνικό βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία.



Εκεί ήταν που μπροστά στους 200 καλεσμένους τους μίλησαν ο ένας για τον άλλο με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια. 



Στη συνέχεια, άρχισε το after wedding parti με το ζευγάρι να μπαίνει στον χώρο μέσα από πυροτεχνήματα και υπό τους ήχους του «Can’t Stop» των Red Hot Chilly Peppers. Στο πάρτι αυτό, ο πατέρας της νύφης Λευτέρης Πανταζής – εμφανώς αδυνατισμένος – ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τους πάντες με τα τραγούδια του ενώ και η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να βάλει φωτιά με τις δικές της ερμηνείες



Και μπορεί να νόμιζες ότι είχες δει τα πάντα από αυτόν τον γάμο, εμείς συγκεντρώσαμε μερικά στιγμιότυπα που μπορεί να σου έχουν ξεφύγει.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:




Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram:































Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

11111111111111111


11111111111111111111111111111