Στα πρότυπα ομορφιάς αναφέρθηκε η Τζένη Διαγούπη σε συνέντευξή της.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη «δύναμη της εικόνας» στη σημερινή κοινωνία και αναφέρθηκε επίσης, στα παιδικά της χρόνια, ενώ αποκάλυψε αν έχει δεχτεί μπούλινγκ για τα κιλά της.

Δεν συμφωνούσα ποτέ με τα πρότυπα ομορφιάς

«Κατ' αρχάς δεν συμφωνούσα ποτέ με τα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλουν τα social media και τα περιοδικά μόδας. Αν και τον τελευταίο καιρό, οφείλω να αναγνωρίσω ότι υπάρχει μια προσπάθεια διεύρυνσης του φάσματος για το τι πρέπει να αποτελεί πρότυπο, είτε ανδρικό είτε γυναικείο. Ο ρατσισμός ωστόσο, υπάρχει», δήλωσε στο περιοδικό «7 μέρες TV».

Δεν με απασχολούν τα σχόλια του δρόμου

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ακόμα κι αν ακούσει κάποιο αρνητικό σχόλιο στον δρόμο για την εμφάνισή της, δεν πρόκειται να την απασχολήσει. «Προσωπικά, στα 48 μου έχω ξεπεράσει αυτά τα θέματα και δεν με απασχολεί αν θα με αποκαλέσουν χοντρή στον δρόμο. Φυσικά και το έχω ακούσει ορισμένες φορές όλα αυτά τα χρόνια. Το θέμα πια για μένα είναι να μη διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση και να μην αναπαράγονται αυτές οι συμπεριφορές από τις νέες γενιές. Ως κοινωνία, πρέπει να αποδεχόμαστε τον οποιοδήποτε άνθρωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια κι εξήγησε πως τα χρόνια εκείνα, κανείς δεν έκανε bullying στον άλλο.

Δεν με κορόιδεψε ποτέ κανείς

«Δεν ήρθα ποτέ αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο. Τα χρόνια που πήγαινα εγώ στο δημοτικό, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν είχαμε και τόσες πληροφορίες. Μπορεί να με κοιτούσαν λίγο περισσότερο, γιατί ήμουν παχουλό παιδάκι, αλλά δεν με κορόιδεψε ποτέ κανείς στο σχολείο, ούτε με χτύπησε. Δεν το έχω ζήσει αυτό», είπε κλείνοντας.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: