Ο Ιταλός θρύλος του ποδοσφαίρου Φραντσέσκο Τότι και η σύζυγός του, Ιλάρι Μπλάζι παίρνουν διαζύγιο μετά από 17 χρόνια γάμου. Οι φήμες για τις νέες σχέσεις τους οργιάζουν στη γειτονική χώρα.

Ο Ιταλός θρύλος του ποδοσφαίρου Φραντσέσκο Τότι, 45 ετών, και η τηλεοπτική παρουσιάστρια Ιλάρι Μπλάζι, χώρισαν μετά από 17 χρόνια γάμου, με φόντο ένα όργιο φημολογίας ότι ο πρώην άσσος των γηπέδων έχει σχέση με μια γοητευτική 34χρονη.

Το ισχυρό ζευγάρι της Ρώμης, οι Μπέκαμ της Ιταλίας όπως τους αποκαλούν, απέκτησαν τρία παιδιά μετά τη γνωριμία τους το 2002. Ο εμβληματικός επιθετικός της Ρόμα φημολογείται ότι έχει σχέση με τη Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλη που είναι οπαδός της Ρόμα.



H Νοέμι Μπόκι

Οι φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο υποδηλώνουν επίσης ότι η Μπλάζι είχε σχέση με έναν Ιταλό επιχειρηματία που δεν κατονομάζεται, τον οποίο συναντά στα γυρίσματα του Big Brother. Ο Tότι έπαιξε για τη Ρόμα όλη την 25χρονη καριέρα του και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην ιταλική πρωτεύουσα αφού σημείωσε 250 γκολ, διατηρώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες εμφανίσεις και τα περισσότερα γκολ για τον σύλλογο.


Η Μπλάζι, πρώην μοντέλο που έγινε παρουσιάστρια με το όνομα Βασίλισσα της Ρώμης, έχει παρουσιάσει την ιταλική εκδοχή του Top of the Pops και του Survivor και μάλιστα έχει κάνει τη φωνή ενός χαρακτήρα από τους Simpsons.

Η Μπόκι είναι λιγότερο γνωστή, πτυχιούχος επιχειρήσεων από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο LUMSA στη Ρώμη. Λέγεται ότι χωρίζει από τον δικό της σύντροφο Mario Caucci, τον ιδιοκτήτη της ομάδας Tivoli, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

Η Μπλάζι εξέδωσε μια δήλωση που ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης τους χθες το βράδυ, λέγοντας: «Μετά από 20 χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ωστόσο, η διαδικασία χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα προβώ σε περαιτέρω δηλώσεις. Καλώ όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου».

Ο Τότι πρόσθεσε στη δήλωσή του στο Ansa: «Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση του γάμου μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, είναι αναπόφευκτη. Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες έχουν ειπωθεί και γίνει για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, που θα είναι πάντα προτεραιότητα στη ζωή μου.



Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Iλάρι για να μεγαλώσουμε τα τρία υπέροχα παιδιά μας, σεβόμενος πάντα τη γυναίκα μου. Την εμπιστεύομαι με τον μέγιστο σεβασμό για την ιδιωτικότητά μας, ειδικά για την ηρεμία των παιδιών μας».

Ο δραματικός χωρισμός έρχεται μετά από μήνες εικασιών γύρω από το ζευγάρι που αναγκάστηκε να αρνηθεί τον Φεβρουάριο ότι ήταν στα πρόθυρα χωρισμού. Ο Tότι επιτέθηκε στις «ψευδείς ειδήσεις» και η Μπλάζι δημοσίευσε ένα βίντεο με την οικογένειά τους να απολαμβάνουν ένα γεύμα μαζί για να καταργήσει τις φήμες.

Ο ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε την πρώην διαγωνιζόμενη των καλλιστείων Miss Italia σε έναν λαμπερό γάμο στη Ρώμη το 2005, ο οποίος μεταδόθηκε τηλεοπτικά στην Ιταλία. Έχουν έναν γιο, τον Κριστιάν που γεννήθηκε το 2005 και δύο κόρες, τις Σανελ 15, και Iζαμπέλ έξι ετών


Ο Κριστιάν είναι πλέον μέλος της ακαδημίας της Ρόμα, ελπίζοντας να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, αν και ο Φραντσέσκο είχε ήδη κάνει το ντεμπούτο του στον σύλλογο στην ηλικία του. Το 2020, ο Tότι αποκάλυψε ότι παραλίγο να χωρίσει με την Μπλάζι αφού αγόρασε μια άτριχη γάτα κατά τη διάρκεια του lockdown.

Είπε στον πρώην συμπαίκτη του Christian Vieri στο Instagram Live: «Ήμουν έξαλλος με τη γυναίκα μου, αγόρασε μια άτριχη γάτα και την έλεγε ντόνα Πάολα. Το βράδυ επιμένει να κοιμάται μέσα στο κρεβάτι μας, δίπλα στα πόδια μας. Είναι μια πολύ τρυφερή γάτα, αλλά κοντέψαμε να χωρίσουμε. Η Iλάρι ήθελε μια γάτα με κάθε κόστος καιεγώ ήμουν ανένδοτος ότι δεν έπρεπε. Μια μέρα, την έφερε στο σπίτι, γιατί τελικά παίρνει όλες τις αποφάσεις σε αυτή την οικογένεια. Δεν μιλούσαμε για μέρες, αλλά στο τέλος, ερωτεύτηκα και τη γάτα».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: