Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγες μέρες αφού το φετινό Survivor έριξε αυλαία, με νικητή τον Στάθη Σχίζα.

Το ζευγάρι, βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Love It» σήμερα, όπου μίλησαν για τη σχέση τους, την παρεξήγηση του Σπύρου Μαρτίκα με τον Χρήστο Δάντη, ενώ εξλεφρασαν και το παράπονό τους από το τηλεοπτικό κοινό.

«Γενικά φοβάμαι να εκθέσω τις σχέσεις μου στα social και δεν το έχω κάνει. Επειδή όμως στο ριάλιτι το ζήσαμε, ήταν αναμενόμενο. Πολλά από αυτά που κάνουμε δεν τα δείχνω, τα κρατάω για εμάς», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στην πορεία, ο φαρμακοποιός εξέφρασε το παράπονό του από το τηλεοπτικό κοινό και τα media, λέγοντας: «Με την Βρισηίδα μας στεναχώρησε που δεν πιστέψανε στη σχέση μας. Και μου κάνει εντύπωση πως κάτι αυτονόητο, το αμφισβητούν. Εμείς στην αρχή το κρατούσαμε κρυφό, κάποια στιγμή όμως δεν μπορούσαμε να το κρύβουμε και έγινε το μπαμ. Ο κόσμος για αυτό το αμφισβητούσε γιατί το είδε ξαφνικά ενώ αυτό είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς».

Έπειτα, η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για τον Σπύρο Μαρτίκα κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση:

«Ζηλεύω αλλά ο Σπύρος δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα να τον ζηλεύω και ευχαριστώ τον Θεό που μου τον έστειλε. Είναι απίστευτο, τον ρωτάω συνέχεια αν είναι αληθινός. Έχω τον κωδικό στο κινητό του, αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ. Ξέρω ότι ο Σπύρος θα απαντήσει σωστά σε όλες τις κοπέλες».

Τέλος, αναφέρθηκαν στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Χρήστο Δάντη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Με τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση, έχουμε μιλήσει από τον τελικό του Survivor. Πριν από λίγες ημέρες βγήκαμε και όλοι μαζί και περάσαμε πολύ ωραία», είπαν.