Καλεσμένος στο τελευταίο Night out της φετινής σεζόν ήταν το βράδυ της Τετάρτης 13/07/2022 o Κούλλης Νικολάου.

O ηθοποιός αλλά και παραγωγός της «Γης της Ελιάς» μίλησε για την οικογένειά του, τα παιδικά του χρόνια και έκανε αποκαλύψεις για την επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Τι θα δούμε τη 2η σεζόν;

«Μια μέρα ήμουν στο σαλόνι της Βάνας με τον Αντρέα και μου λέει “ξέρεις ότι τον Δημοσθένη εσύ θα τον κάνεις;”», είπε για τη συμμετοχή του στη «Γης της Ελιάς».

«Σεναριακά η 2η σεζόν πάει να φουντώσει, ανατροπές, εξελίξεις και καινούριες ιστορίες. Περί αυτού και ο Δημοσθένης. Θα πω ότι έχω δύο παιδιά που δεν τα έχει δει κανείς. Ειδικά το κορίτσι θα το δούμε. Φεύγει από τον Πειραιά όπου το έχουμε εγκαταλείψει με τον αδελφό της. Έρχεται στη Μάνη. Το ζήτημα είναι τι θα συμβεί όταν έρθει και πώς θα είναι», αποκάλυψε στη συνέχεια.


Για τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου

Όσο για την πολυετή συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, ανέφερε: «Δεν θεωρώ τυχαία τη συνάντησή μου με τον Αντρέα και τη Βάνα και με όλα τα παιδιά που μας περικλείουν αυτή τη δεκαετία».


Μεγαλώνοντας με 9 αδέλφια

Επίσης, μιλώντας για τις δυσκολίες της οικογένειάς του, μεγαλώνοντας με 9 αδέλφια σε ένα φτωχικό σπίτι, εξομολογήθηκε: «Δούλευα από τις 6 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ σε ξυλουργείο. Στα 12-13 δούλευα σε εργοστάσιο επίπλων και φεύγω. Περπατάω στον χωματόδρομο και κλαίω. Τότε είδα έναν τεράστιο σταυρό. Αγαλλίασε η ψυχή μου και επέστρεψα στη βάση μου. Δεν ξέρω αν ήταν της φαντασίας μου. Επιτυχία δεν είναι αυτό που νομίζει ο κόσμος ότι είμαι αλλά ότι βρίσκομαι στον κόσμο που θέλω να είμαι»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: