Πλήθος διασήμων έχουν επιλέξει φέτος τη χώρα μας για διακοπές και ειδικά το Νησί των Ανέμων έχει την τιμητική του. Ανάμεσα στους διεθνείς celebrities που ταξίδεψαν στην Ελλάδα ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ, και ο «Λύκος της Wall Street» Τζόρνταν Μπέλφορτ, που εθεάθησαν στη Μύκονο, αλλά και ο Τζον Τραβόλτα, που φέτος ξεκίνησε τις διακοπές του από την Αθήνα και την Ακρόπολη.

Ο 36χρονος γιος του θρύλου του κινηματογράφου Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ, επισκέφτηκε τη Μύκονο συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και ειδικό ευεξίας Μάντι Σερβιέντε. Το ζευγάρι παρέμεινε στο νησί για τρεις ημέρες και επέλεξε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία για τη διαμονή του. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε στο beach bar του ξενοδοχείου. Οι δυο τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, καθώς αποτελούν ένα πολύ γοητευτικό ζευγάρι. Πριν από λίγα 24ωρα, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο σε παραλία της Μυκόνου και στη λεζάντα της ανάρτησής του έκανε γνωστό πως βρίσκεται στην Ελλάδα.

Στη Μύκονο εθεάθη και ο Τζόρνταν Μπέλφορτ, που η ξέφρενη πορεία του ως χρηματιστή έγινε ταινία από τον Μάρτιν Σκορτσέζε. Φορώντας μαύρο μαγιό και έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του, Κρισίν, ο Τζόρνταν Μπέλφορτ δεν θύμιζε, είναι η αλήθεια, το χρηματιστή που μεγαλούργησε στη Wall Street, πριν συλληφθεί από το FBI για χειραγώγηση της αγοράς. Ο «Λύκος της Wall Street», όπως τον ξέρουν όλοι, έφτασε στο νησί πριν από λίγα 24ωρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένει στο ξενοδοχείο «Santa Marina».

Λάτρης των ελληνικών νησιών έχει δηλώσει και ο Τζον Τραβόλτα, ο οποίος για ένα ακόμη καλοκαίρι ψήφισε Ελλάδα. Ο πασίγνωστος ηθοποιός επισκέπτεται τη χώρα μας και έχει ταξιδέψει σε Πάρο, Σπέτσες, Μύκονο και αλλού. Αυτήν τη φορά ο σούπερ σταρ του κινηματογράφου θέλησε να κάνει τις βόλτες του στα σοκάκια της Αθήνας και να δει από κοντά την όμορφη Ακρόπολη. Ο ίδιος, όπως ήταν αναμενόμενο, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για να απαθανατίσει την κάθε στιγμή του στη χώρα, την οποία αγαπάει ιδιαιτέρως. Ο ηθοποιός αυτήν τη φορά δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος μπροστά από την Ακρόπολη.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 14 Ιουλίου 2022