Όλο και αυξάνονται οι ακόλουθοι στο Instagram της «καυτής» γιαγιάς από το Λονδίνο, που ονομάζεται Andrea Sunshine.

Πρόκειται για την 53χρονη bodybuilder που έγινε viral, εκτός των άλλων και για τη διατροφή που ακολουθεί, η οποία το τελευταίο διάστημα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Andrea Sunshine «χρωστά» το καλογυμνασμένο σώμα της στη διατροφή που ακολουθεί αλλά και στις τουλάχιστον τρεις ώρες που περνά καθημερινά στο γυμναστήριο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι καταναλώνει, όπως είπε και η ίδια, 150 αυγά το μήνα και περίπου 9 κιλά γλυκοπατάτας.

Ο αριθμός των αυγών είναι αληθινός

«Ο αριθμός των αυγών είναι εκπληκτικός, αλλά είναι πραγματικός, προπονούμαι πολύ κάθε μέρα και η διατροφή μου παρακολουθείται από διατροφολόγο», εξήγησε η γιαγιά 2 εγγονών στην «Daily Mail» και προσθέτει: «Το ιδανικό είναι να επιδιώκεις πάντα να βελτιώνεσαι, οπότε μερικές θυσίες αξίζουν τον κόπο».

Αποφεύγω τα λίπη και τα γλυκά

Αφού η Andrea Sunshine γυμνάζεται τόσο συχνά, χρειάζεται να καταναλώνει υψηλή ποσότητα θερμίδων καθημερινά, οι οποίες ξεπερνούν τις 3.500 την ημέρα, κατανεμημένες σε έξι έως οκτώ γεύματα.

«Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Η φροντίδα του εαυτού μου είναι μια πράξη αγάπης που έμαθα με τον καιρό και γι' αυτό προσέχω τη διατροφή μου, αποφεύγω τα λίπη και τα γλυκά όποτε μπορώ», είπε μεταξύ άλλων.


Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Andrea Sunshine σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο, αφού όπως υπογράμμισε τη φλερτάρουν συνέχεια. Οι σέξι φωτογραφίες που μοιράζεται άλλωστε με τους διαδικτυακούς της φίλους δεν είναι λίγες, ενώ η ίδια εξομολογήθηκε, πως λαμβάνει συχνά μηνύματα από νεότερους άντρες που της ζητούν να βγουν ραντεβού.


Οι νεαροί λατρεύουν τις εμφανίσιμες ώριμες κυρίες

«Οι νεαροί άντρες λατρεύουν τις εμφανίσιμες ώριμες κυρίες, οπότε με φλερτάρουν συνέχεια», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν κάθε είδους ηλικίες, υπάρχουν ακόμη και κάποιοι κάτω των 25, αλλά οι περισσότεροι είναι μεταξύ 30-35. Δεν μου αρέσει η προσοχή. Όταν είμαι στο γυμναστήριο, μισώ να με ενοχλούν».


Είναι γιαγιά και δεν την ενοχλεί 

Τέλος, η Andrea Sunshine είπε: «Δεν με ενοχλεί να με λένε ''γιαγιά''. Είμαι στην καλύτερή μου φάση και σούπερ υγιής».