Μπορεί το Survivor 5 να ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, με τον Στάθη Σχίζα να είναι ο μεγάλος νικητής ωστόσο, ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και την All Star εκδοχή.

Σε αυτόν, θα συμμετέχουν παλαιότεροι αγαπημένοι παίκτες και νικητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι έχει «κλειδώσει» να προβληθεί τον Σεπτέμβριο, ωστόσο πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν ορισμένες διαδικασίες.

Μία βασική είναι να κλείσουν τα ονόματα που θα λάβουν μέρος

Οι προτάσεις έχουν «πέσει» στο τραπέζι και οι παίκτες συζητούν με την παραγωγή και αν όλα πάνε καλά θα δώσουν τα χέρια.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Weekend» τα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις είναι οι: Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιωρίκας Πιλίδης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, και Αλέξης Παππάς ενώ το πρόσωπο που ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει οπωσδήποτε να συμμετάσχει σε αυτό, όλα δείχνουν ότι είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Είναι πολλά τα λεφτά…

Επίσης, το πόσο που θα λαμβάνουν οι παίκτες είναι 5.000 ευρώ την εβδομάδα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν έχουν τη δυνατότητα να το διαπραγματευτούν.

Τρανταχτές» θα είναι οι απουσίες του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Κατερίνας Δαλάκα.

Ο Ντάνος δεν θα μπορέσει λόγω υποχρεώσεων. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αναλάβει μόνο την παρουσίαση. Τη θέση αυτή όμως την κατέχει ο Γιώργος Λιανός και η παραγωγή δεν έχει σκοπό να τον αλλάξει.