Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν, τον κατηγορεί για αιμομιξία.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδερφής του τραγουδιστή, ισχυρίζεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον θείο του και τον καταγγέλλει για ψυχική και σωματική κακοποίηση, γεγονός που εάν αποδειχθεί αληθές, ο 50χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 50 έτη.

Ο μικρότερος και ετεροθαλής αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, πήρε θέση για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για την οικογένειά του.

Μέσα από ένα live στο Facebook, τόνισε πως δεν θεωρεί τον ποπ σταρ ικανό για την ανάρμοστη συμπεριφορά που του καταλογίζεται και παράλληλα ανέφερε ότι ο ανιψιός του έχει ψυχολογικά προβλήματα.

«Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν. Αυτό για το οποίο μιλάω είναι οι εμπειρίες μου, οι οικογενειακές μου εμπειρίες. Δεν νομίζω ότι ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι ικανός για κάτι τέτοιο», σημείωσε επίσης.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Έρικ ομολόγησε ότι ο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες τον έχει αποκλείσει από το Facebook ενώ δεν έχει καμία επικοινωνία ούτε στο τηλέφωνο και αποκάλυψε ότι ο 21χρονος έχει βλάψει κι άλλα άτομα της οικογένειας.

Μάλιστα, τόνισε ότι εκκρεμεί και ένα δικαστήριο εις βάρος του από μία γυναίκα, την οποία απειλούσε πως θα σκοτώσει.

«Πολλές προσευχές για τον αδελφό μου, πολλές προσευχές για τον ανιψιό μου, πολλές προσευχές για την οικογένειά μου», κατέληξε ο Έρικ Μάρτιν.