Η Ιωάννα Μαλέσκου συγκινημένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, επιβεβαιώνοντας και επίσημα ότι αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου.

Κρατάω τις όμορφες στιγμές

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σταθμό για αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, αυτά που έχουμε ζήσει και όλα αυτά που σας έχουμε δείξει και άλλα τόσα που δεν ξέρετε. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας. Ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει. Ξεκινάει ένα φανταστικό καλοκαίρι και εμείς, θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Ξέρετε οι καθημερινές ζωντανές εκπομπές είναι όντως ζωντανές, όχι μόνο από την πλευρά αμεσότητας αλλά κυρίως από τις ζωντανές, αληθινές προσωπικότητες. Κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο, μετά από χαμόγελα και δυσκολίες» είπε στην τελευταία εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου.


Τα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Φωτιά παίρνουν πάλι οι φήμες πως η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει την πόρτα του Star για την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του χρόνου. Αυτό, όμως, είναι κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους ανθρώπους του καναλιού που γνωρίζουν τα πράγματα από πρώτο χέρι.

Βέβαια, εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά με την Φαίη Σκορδά, τότε σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν και η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι η επόμενη επιλογή.


Οι διακοπές μετά το τέλος του Love It

H Ιωάννα Μαλέσκου φέτος είχε μεγάλη ανάγκη τις διακοπές, καθώς ήταν μια αρκετά απαιτητική και δύσκολη χρονιά. Η ίδια μάλιστα, θέλει να απολαύσει στο έπακρο το καλοκαίρι της, να γεμίσει τις μπαταρίες της και να επιστρέψει δυναμικά σε οποιαδήποτε τηλεοπτικό πρότζεκτ αναλάβει.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ιωάννα Μαλέσκου έφτιαξε τις βαλίτσες της και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον προορισμό της.

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις πρώτες φωτογραφίες με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι και όπως θα δεις, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.


Η Ιωάννα Μαλέσκου λατρεύει τη θάλασσα και φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο εκεί, αφού άλλωστε για πολλά χρόνια ζούσε σε νησί και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

Οι μέρες τις πλέον είναι γεμάτες με βουτιές, βόλτες, ηλιοθεραπεία, παιχνίδια, φαγητά και αλλά πολλά, μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα και φίλους.

H σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά 

Εκτός από τις διακοπές της, η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Κωνσταντίνου Δανιά.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ!» τους σε βραδινή έξοδο στο Θέατρο Άλσος, όπου παρακολούθησαν την επιθεώρηση «Τι ζούμε, ρε». Το ζευγάρι, σε μια προσπάθεια να περάσει όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητο, επέλεξε να μην καθίσει στις πρώτες σειρές.