Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μπορεί να έμειναν χώρια για 17 χρόνια, όμως πριν λίγα 24ωρα ενώθηκαν επιτέλους, με τα δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς ο έρωτάς τους παρέμενε άσβεστος όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα κι όταν και οι δύο βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, έλαβαν άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο 16 Ιουλίου και πραγματοποίησαν μια τελετή «ακριβώς όπως την ήθελαν». Εδώ και λίγες ώρες, στιγμιότυπα και βίντεο από τον γάμο τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με την ίδια τη σταρ να μοιράζεται λεπτομέρειες από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της

Μάλιστα, ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον Μπεν Άφλεκ να ετοιμάζεται για τον γάμο του, στην τουαλέτα της εκκλησίας.
Στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του ο ηθοποιός, φαίνεται να φοράει το γαμπριάτικο κοστούμι, ενώ ακούγεται να λέει: «Κι αυτός είναι χώρος που αλλάζω για τον γάμο μου».