Τα αγαθά (και το κορμί) κόποις κτώνται και στην περίπτωση της Ιωάννας Μαλέσκου αποδεικνύεται με πράξεις.

Η παρουσιάστρια έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα το οποίο είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής της ρουτίνας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου που επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο από την προπόνησή της στην οποία είχε μαζί της και το σκυλάκι της.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε γράψει για τη γυμναστική που ακολουθεί: «Στις περισσότερες φωτός στο pilates με βλέπετε κάπως αγέλαστη.

Δεν θα σας κρυφτώ, είναι ζόρικo. Κανονικά έπρεπε να σας δείχνω το «μετά» που έχω ένα τεράστιο χαμόγελο και το πρόσωπό μου φωτίζει. Αλλά βλέπετε, η δασκάλα μου βγάζει τις φωτός απροειδοποίητα και συνήθως στην τελευταία επανάληψη.

Αρχίζω να υποψιάζομαι έντονα ότι το κάνει για να με πουσάρει να μην εγκαταλείψω. Σου λέει «δεν μπορεί, θα σταθεί στο ύψος της η Ιωαννίτσα, βλέπει κρατάω κινητό».

Και ξέρετε κάτι, πολύ μ’ αρέσει που έστω κι έτσι μοιράζομαι μαζί σας στιγμές από κάτι που με εκφράζει και πολύ αγαπώ», είχε γράψει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε από την προπόνηση που ακολουθεί έχει μαζί της και το σκυλάκι της, το οποίο κοιμάται του καλού καιρού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: