O Γιώργος Λιάγκας αφού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του «Πρωινού» για αυτή τη σεζόν ξεκίνησε τις διακοπές του με τα παιδιά του.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά του, ενώ τα κοινά τους ενδιαφέροντα πλέον είναι αρκετά, με την μεγαλύτερή τους αγάπη, να είναι η θάλασσα. Οι τρεις μάλιστα, είναι και χειμερινοί κολυμβητές, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Λιάγκας δημοσιεύει φωτογραφίες από τις χειμερινές βουτιές τους στα social media.

O Γιώργος Λιάγκας αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Τήνο, όπου έχει το εξοχικό του. Με το φουσκωτό συχνά πηγαίνουν βόλτες με τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Φέτος στην παρέα τους είναι και ένα κορίτσι! Ο λόγος για τη Φούσκα!

Ο δημοσιογράφος ανήμερα της γιορτής του γιου του Γιάννη, αποκάλυψε ότι εκτός από τους δυο γιους του, στο σπίτι φροντίζει και μεγαλώνει ακόμη ένα μέλος που ήρθε για να γεμίσει χαρά τις ζωές όλων, το γλυκύτατο poodle.

H Φούσκα, όπως φαίνεται, είναι αχώριστη με τους τρεις τους. «Αγκαλιά με το κορίτσι μου» έγραψε με χιούμορ, σαν λεζάντα, ο Γιώργος Λιάγκας στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Δείτε τον Γιώργο Λιάγκα να ποζάρει με το κορίτσι του:

Γιώργος Λιάγκας