Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στο Πέραμα Ρεθύμνου, κάποιος από το κοινό σήκωσε ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Βιαστής είναι» και αναφερόταν στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο καλλιτέχνης ζήτησε να κατέβει το πανό, καθώς τον αποσυντόνιζε, με αποτέλεσμα κάποιοι να αντιδράσουν, κατηγορώντας τον πως τον καλύπτει.

Το Twitter δεν άργησε να μετατραπεί σε «λαϊκό δικαστήριο», με τους χρήστες να ζητούν ακόμα και #cancel του τραγουδιστή.

Ωστόσο, ο Σωκράτης Μάλαμας απάντησε με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ερμηνευτής δημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα από τη συναυλία του, στο οποίο ακούγεται να λέει πως συμφωνεί με το μήνυμα του πανό, όμως θα προτιμούσε να ανέβει αργότερα, γιατί του αποσπά την προσοχή από την ερμηνεία του.

Στην ανάρτησή του έγραψε

«Αυτά ειπώθηκαν χθες το βράδυ στη συναυλία στο Πέραμα Ρεθύμνου. "Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. Κατεβάστε το και ανεβάστε το μετά πάλι, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ. Το ξέρουμε, το γνωρίζουμε αυτό και συμφωνούμε απολύτως". Το βίντεο από το απόσπασμα είναι της Eleni Chonianaki».

Δείτε την ανάρτησή του, με το βίντεο στο Facebook: