Ο Μανούσος Μανουσάκης διέψευσε ότι βρέθηκε το βαν που περιείχε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» το οποίο εκλάπη την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο σκηνοθέτης στην εκπομπή του Οpen, «Ώρα Ελλάδος» το μόνο που βρέθηκε τελικά είναι μέρος του εξοπλισμού πεταμένος σε ένα χωράφι και όχι το βαν.

Δείτε ακόμη: Μανούσος Μανουσάκης - Έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα στο «Κόκκινο Ποτάμι»

«Δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Τα μηχανήματα βρέθηκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκια πεταμένα, κάποια σπασμένα, κάποια σε καλή κατάσταση, μέσα στις λάσπες και τη βροχή.

Διασώσαμε ό,τι γινόταν. Κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε. Δεν αληθεύει αυτό. Παρακαλώ όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όπως μέχρι τώρα και τους ευχαριστούμε γιατί μαζί με την αστυνομία ψάχνουν», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Δείτε ακόμη: «Κόκκινο Ποτάμι» - Βρέθηκαν το βαν και ο εξοπλισμός της παραγωγής μετά την έκκληση του Μανούσου Μανουσάκη (Εικόνα)

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης διευκρίνισε πως τα μηχανήματα που λείπουν είναι αρκετά και πολλά από αυτά που βρέθηκαν έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: