Η 24χρονη ηθοποιός με τα όμορφα μάτια και το αψεγάδιαστο δέρμα δεν έχει ανάγκη από μακιγιάζ για να νιώσει όμορφη και λαμπερή καθώς έχει πλέον καθιερώσει το natural look όπως μαρτυρά μια σύντομη περιήγηση στο προφίλ της στο Instagram.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στο λογαριασμό της, η νεαρή σταρ ποζάρει σε μια σέλφι - πορτρέτο με μοναδικό «make up» τα ροδοκοκκινισμένα από τον ήλιο μαγουλά της και το ζεστό φως που φωτιζει φυσικά το όμορφο πρόσωπό της.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δίνει το τέλειο θερινό beauty inspo. Ζέστη, υγρασία και θάλασσα δεν ταιριάζουν με το μακιγιάζ, επομένως το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να απολαύσεις την ξεγνοιασιά σου και υιοθετήσεις το no make up look. Εξάλλου ο ήλιος φροντίζει, καθώς το μαύρισμα και το sunkissed look είναι το πιο κολακευτικό μακιγιάζ.


Η ηθοποιός και ο σύντροφός της, σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η ίδια διανύει τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της. Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram συνηθίζει να δημοσιεύει εικόνες από ειδυλλιακά τοπία, όμορφα ηλιοβασιλέματα, και λαχταριστά πιάτα, ενώ κατά καιρούς ποζάρει στον φακό au naturel.


Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram: