Ο Λάκης Γαβαλάς απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπηµένη του Μύκονο για την Πάρο. Ο εκκεντρικός επιχειρηµατίας, µάλιστα, δηλώνει ότι δεν θέλει πια να πηγαίνει στο «νησί των ανέµων», αφού, όπως λέει µε παράπονο στο «S» και στην δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη «για να συνεννοηθείς πρέπει να µιλάς αραβικά τριτοκοσµικά».

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά µόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσµατα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγµα, όµως, παραπονιέµαι: για το ότι δεν έχω µάθει να µιλάω αραβικά τριτοκοσµικά επειδή µόνο µε τέτοια µπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο.

Εξαιρώ τη Σούλα και τον Πάρη Λιάκο και τον κ. Ζούµα, που έφτιαξαν ένα αρχιτεκτονικό και γαστρονοµικό αριστούργηµα και απέδειξαν ότι χωρίς στριπτίζ τρως καλύτερα».

Για τη βίλα του στη Μύκονο ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρει: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραµίδα δεν είναι της µόδας, αλλά ο κύβος, γιατί µόνο σ’ έναν κύβο πάνω µπορώ να χορεύω 20 ώρες την ηµέρα. Χέστηκα για το σπίτι στη Μύκονο, δεν µε ενδιαφέρει καθόλου».

Ετοιμάζει πάρτι

Ο ίδιος χαλαρώνει στην Πάρο και γεµίζει τις µπαταρίες του για έναν δυναµικό χειµώνα. «Εδώ, όµως, στην Πάρο που βρίσκοµαι, στον Αµπελά συγκεκριµένα, περνάω τέλεια στο εστιατόριο “Ασπρο” µε την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουµε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο», τονίζει χαρακτηριστικά. Ο Λάκης Γαβαλάς φέτος γίνεται 70 και θα το γλεντήσει µ’ ένα σούπερ πάρτι. «Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά µου. Γίνοµαι 70 και το πάρτι έχει θέµα τα ’70s, µε dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις», αποκαλύπτει.