Επειτα από 18 χρόνια σχέσης το πρώην τοπ µόντελ Μένη Λυκούδη και ο επιχειρηµατίας Αλέξης Τόγιας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάµο τους.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», το διαζύγιο είναι βελούδινο, αφού πάνω απ’ όλα αµφότεροι έβαλαν τα δυο τους παιδιά. Τo ζευγάρι, παρά τον χωρισµό, διατηρεί άριστες σχέσεις και ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Η Μένη Λυκούδη και ο Αλέξης Τόγιας, που παντρεύτηκαν στις 15 Ιουλίου το 2007, ήταν ένα από τα πιο αγαπηµένα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, η µελαχρινή καλλονή, παρότι ήταν στο πικ της καριέρας της, επέλεξε να αφιερωθεί στον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά (µια κόρη και έναν γιο), κάτι που την έκανε ευτυχισµένη και τη γέµιζε. Οσοι ακούν για τον χωρισµό τους πέφτουν από τα σύννεφα, αφού δεν είχαν δώσει ποτέ κανένα δικαίωµα και πάντα διατηρούσαν χαµηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν, µιας και η σχέση τους, έπειτα από τόσα χρόνια, φαίνεται ότι έκανε τον κύκλο της.

Μις Γιανγκ

H Μένη Λυκούδη είχε κερδίσει το 1997 τον τίτλο της αναπληρωµατικής Μις Γιανγκ στον διαγωνισµό οµορφιάς του ANT1. Με την αδελφή της Ράνια ήταν από τα πλέον επιτυχηµένα µοντέλα τη δεκαετία του ’90, µε τίτλους οµορφιάς που τις έκαναν περιζήτητες στο µόντελινγκ και συµµετοχές στις top εκποµπές της εποχής (σ.σ.: «Πρωινός καφές», «Οµορφος κόσµος»).

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 30 Ιουλίου 2022