Είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες ενώ κάθε του συναυλία είναι μοναδική. Παράλληλα, δε διστάζει να δείχνει την ευαίσθητη πτυχή του χαρακτήρα του. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος συγκίνησε τους θεατές της συναυλίας του το βράδυ του Σαββάτου (6/8) στο χώρο της Λουτροπόλης, στα Λουτρά Πόζαρ.

Μεταξύ των χιλιάδων θεατών που βρίσκονταν εκεί ήταν και η μικρή Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω μαζί με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό της. Η μικρούλα πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού τον ενημέρωσαν για την παρουσία της και στα πρώτα λεπτά της συναυλίας ο ίδιος θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι του «Παιδί Γενναίο».

Στη σκηνή

Ο πατέρας της μικρής την ανέβασε στην σκηνή, ο τραγουδιστής την πήρε αγκαλιά και τραγούδησαν το κομμάτι όλοι μαζί μέχρι το τέλος. Το πλήθος που βρίσκονταν από κάτω συγκινήθηκε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε κάνει το ίδιο και για ένα μικρό κοριτσάκι, με το κομμάτι «Όσα νιώθω για σένα» κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Πάτρα.